Νέα Δημιουργία: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοικτή διαδικτυακή συνάντηση με τους πολίτες Λυκόβρυσης και Πεύκης
Κοινωνία

Νέα Δημιουργία: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοικτή διαδικτυακή συνάντηση με τους πολίτες Λυκόβρυσης και Πεύκης

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη τηλεδιάσκεψη της παράταξης Νέα Δημιουργία με πολίτες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, στην οποία συμμετείχαν 17 δημότες.

Όπως αναφέρει η παράταξη, διατυπώθηκαν προβληματισμοί για θέματα όπως καθαριότητα, ασφάλεια, δημοτικά τέλη, προσβάσεις για ΑμεΑ, δημοτική συγκοινωνία, Πύρνα, σχολεία κ.λπ., ενώ έγινε εκτενής συζήτηση πάνω σε αυτά.

Μάλιστα, η δημοτική παράταξη σημειώνει ότι πρόκειται για μία ιδέα του Παναγιώτη Ιωάννου, επικεφαλής της Νέας Δημιουργίας, η οποία παίρνει «σάρκα και οστά» για πρώτη φορά.

Ο κ. Ιωάννου δηλώνει σχετικά: «Σεβόμαστε τους πολίτες του τόπου μας, ακούμε τη γνώμη τους, κάνουμε ότι μπορούμε για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των συνδημοτών μας. Συνεχίζουμε αυτήν την προσπάθεια με επόμενο ραντεβού τη Δευτέρα 4 Απριλίου και κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα, στις 19.00. Χαρά μας θα είναι όποιος κάτοικος θέλει να είναι εισηγητής σε ένα θέμα που νομίζει ότι πρέπει να συζητηθεί με τους συμπολίτες μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet