Νέες προσφορές για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Νέες προσφορές για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

Σε μια εκδήλωση κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης προέβησαν η φαρμακευτική εταιρεία Janssen Cilag, καθώς και η Χαλβαδοποιία Μαραθώνος «Οικογένεια Χατζηγαβριήλ», προσφέροντας εδέσματα για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης, οι εν λόγω εταιρείες πραγματοποίησαν τον σκοπό της συγκεκριμένης ημέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η εταιρεία Janssen προσφέρει ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια, εορταστικά πακέτα που έχουν ετοιμαστεί με ιδιαίτερη φροντίδα, από το περιεχόμενο μέχρι την τοποθέτησή των προϊόντων, για να δοθούν στα άτομα και τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη, επισημαίνει η διοίκηση, προσθέτοντας ότι τα εδέσματα μοιράστηκαν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου μαζί με τα τρόφιμα της διανομής για τον μήνα Δεκέμβριο.

Επιπλέον την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου το ιδιωτικό σχολείο St. Catherine’s, που στηρίζει σταθερά το Κοινωνικό Παντοπωλείο τα τελευταία χρόνια παρέδωσε στη δομή χορηγία τροφίμων και πιο συγκεκριμένα συσκευασίες ελαιόλαδου, ρυζιού και ντοματοχυμούς, συμπληρώνει η δημοτική αρχή.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης και γενικός γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής, Τάσος Μαυρίδης δήλωσε: 

«Στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας με τον Δήμο μας, οι ιδιωτικοί φορείς ανέδειξαν την σημασία της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και τόνισαν την καίρια συμβολή της, ειδικά στην δύσκολη αυτή εποχή της πανδημίας, στην προσπάθεια μας να υποστηρίξουμε οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την εταιρεία και τους εργαζομένους της Janssen Cilag και τη Χαλβαδοποιία Μαραθώνος “Οικογένεια Χατζηγαβριήλ”.

»Επίσης ευχαριστίες προς τη διοίκηση, το εκπαιδευτικό προσωπικό, τους μαθητές και τους γονείς τους από το St. Catherine’s για τη σταθερή τους προσφορά προς το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο. Συγχαρητήρια και Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet