Νέο Δ.Σ. αναδείχθηκε στον σύλλογο Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Νέο Δ.Σ. αναδείχθηκε στον σύλλογο Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης

Την Κυριακή 24/9/2017, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης, με θέματα:

1. Διoικητικός και οικονομικός απολογισμός, έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.

2. Διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και νέας εξελεγκτικής επιτροπής, βάσει του καταστατικού του Συλλόγου.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τα πεπραγμένα του προηγούμενου Δ.Σ. και, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, του οποίου η θητεία λήγει τον Σεπτέμβριο του 2019 και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΜΑΛΑΜΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΟΥΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΧΑΛΑΖΩΝΙΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΚΑΡΑΒΕΛΛΑ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ

ΕΦΟΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: ΧΑΡΙΤΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΕΦΟΡΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ: ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Παράλληλα για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται:

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΛΟΓΑΡΑ ΕΙΡΗΝΗ

ΤΣΑΝΤΙΛΑ ΣΟΦΙΑ

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ ΜΑΡΙΑ

Ο Σύλλογος απευθύνει «θερμές ευχαριστίες στα μέλη που παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου και σε όσες δεν μπόρεσαν λόγω υποχρεώσεων να είναι μαζί μας» και προσθέτει:

«Ετοιμάζουμε ένα γεμάτο πρόγραμμα, με ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και φυσικά τον ετήσιο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό χορό μας.

»Υπενθυμίζουμε ότι  στη στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] όλα τα μέλη του Συλλόγου έχουν τη δυνατότητα να αποστέλλουν τις ιδέες και  προτάσεις τους.

»Τις ίδιες δυνατότητες έχουν και στη σελίδα του Συλλόγου στο www.facebook.com/pages/Σύλλογος-Γυναικών-Λυκόβρυσης-Πεύκης/528613627223862.

»Τέλος, μπορείτε να έρχεστε σε επαφή με μέλη του Συλλόγου στο  Γραφείο του Συλλόγου στη διεύθυνση: Πλατεία Γκαίτε, Ηλιακό χωριό, Πεύκη Τ.Κ. 151 21

Έδρα Συλλόγου: Κύπρου 7, Λυκόβρυση,  Τ.Κ. 141 23».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet