Νέο κάλεσμα στους πολίτες απευθύνει ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης για την  απογραφή τους
Κοινωνία

Νέο κάλεσμα στους πολίτες απευθύνει ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης για την απογραφή τους

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, με αφορμή την απογραφή πληθυσμού που βρίσκεται σε εξέλιξη, καλεί εκ νέου τους κατοίκους της πόλης να απογραφούν.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαυρίδης αναφέρει: «Η απογραφή είναι πολύ σημαντική εργασία, την οποία ως Δήμος διευκολύνουμε με κάθε τρόπο και ζητούμε και από τους πολίτες να διευκολύνουν με κάθε τρόπο το έργο τους τους επόμενους μήνες. Ζητούμε, επίσης, από τους κατοίκους του Δήμου μας να απογραφούν εδώ, ώστε η δημόσια διοίκηση να έχει τα σωστά δεδομένα για τη λήψη σωστών και δίκαιων αποφάσεων, αλλά και γιατί τα αριθμητικά δεδομένα ενός Δήμου μιας πόλης είναι καίριας σημασίας για τις χρηματοδοτήσεις και για οποιεσδήποτε άλλες χρήσεις. Η αύξηση πληθυσμού που σημειώνεται και στις δύο δημοτικές μας ενότητες πρέπει να αποτυπωθεί. Από τα αποτελέσματα αυτής της απογραφής εξαρτώνται πολλά για τον Δήμο μας τα επόμενα δέκα χρόνια».

Στον ακόλουθο σύνδεσμο οι πολίτες μπορούν να βρουν τα έγγραφα που δίνονται στην πρώτη φάση για την ηλεκτρονική αυτοαπογραφή, καθώς και την ειδοποίηση του απογραφέα, που θα δοθεί στα νοικοκυριά που δεν έχουν μπει με τον κωδικό τους για να απογραφούν, προκειμένου η απογραφή τους να γίνει με έντυπο ερωτηματολόγιο: www.likovrisipefki.gr/apografi.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet