Νέο τριαξονικό φορτηγό με αρπάγη για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Νέο τριαξονικό φορτηγό με αρπάγη για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Παραδόθηκε στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης τριαξονικό φορτηγό με αρπάγη και προστέθηκε στον στόλο οχημάτων και πιο συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος από την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023. Το φορτηγό αποκτήθηκε με χρηματοδότηση 223.000 ευρώ από το πρόγραμμα «Φιλόδημος II» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τελέσθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός παρουσία του δημάρχου και γενικού γραμματέα της ΠΕΔ Αττικής Τάσου Μαυρίδη, στον οποίον παρευρέθηκαν ακόμη αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Το νέο τριαξονικό φορτηγό με αρπάγη έρχεται να ενισχύσει επιπλέον τον μηχανολογικό μας εξοπλισμό και το στόλο του δήμου μας αφού είναι το 11ο νέο όχημα που αποκτά ο Δήμος μας είτε με ίδιους πόρους είτε με αξιοποίηση και απορρόφηση χρηματοδοτούμενων εργαλείων και πόρων από το υπουργείο Εσωτερικών. Τον επόμενο μήνα παραλαμβάνουμε άλλο ένα όχημα πολυμηχάνημα Bobcat με εξαρτήματα, επίσης με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “Φιλόδημος” 150.000 ευρώ. Το αμέσως επόμενο διάστημα γίνεται ο διαγωνισμός για την αγορά 8 νέων οχημάτων με ηλεκτροκίνηση πάλι για τις υπηρεσίες Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας με απορρόφηση χρηματοδότησης από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” του υπουργείου Εσωτερικών ύψους 1.500.000 ευρώ. Αξιοποιούμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία με σημαντική απορρόφηση πόρων για τον εκσυγχρονισμό του Δήμου μας. Συνεχίζουμε να απαντάμε με έργα για το Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης , για τον Δήμο που έμπρακτα αγαπάμε, μέχρι τη λήξη της θητείας μας!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet