Να προχωρήσει άμεσα ο στολισμός του Δήμου ζητεί η Συμμαχία Πολιτών
Κοινωνία

Να προχωρήσει άμεσα ο στολισμός του Δήμου ζητεί η Συμμαχία Πολιτών

Σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η παράταξη Συμμαχία Πολιτών, με παρέμβαση τόσο του επικεφαλής της, Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, πρώην δημάρχου Πεύκης, όσο και του δημοτικού συμβούλου και πρώην αντιδημάρχου Κώστα Μπαλδεράνου, ζήτησε να προχωρήσει γρήγορα ο χριστουγεννιάτικος  στολισμός στους δρόμους και τις πλατείες του Δήμου, ώστε οι δυο πόλεις, η Πεύκη και η Λυκόβρυση, να αλλάξουν εικόνα και να περάσουν στην εορταστική περίοδο.

«Όλοι έχουμε ανάγκη  εορταστικές νότες αυτές τις δύσκολες εποχές» ανέφεραν και πρόσθεσαν ότι όσο πιο γρήγορα στολιστεί  ο Δήμος τόσο περισσότερο θα βελτιωθεί η διάθεση των κατοίκων, κάτι που έχουμε όλοι ανάγκη, ενώ θα βοηθηθεί και το κλίμα για την τοπική αγορά.

«Βέβαια παρατηρώ κάποια προβλήματα, γιατί ενώ παλιότερα κατεβάζαμε τα στολίδια από τις κολώνες της ΔΕΗ, αμέσως μετά τις γιορτές, τα τελευταία χρόνια η δημοτική αρχή… ξεχνάει όλο το χρόνο να τα κατεβάσει. Αυτή η τακτική είναι λανθασμένη και οι συνέπειες για τον Δήμο είναι άσχημες» υπογράμμισε ο κ. Μπαλδεράνος.

Η Συμμαχία Πολιτών θα παρακολουθήσει από κοντά το θέμα, όπως υποστηρίζει και θα επανέλθει, αν χρειαστεί, ενώ σημειώνει ότι ο στολισμός της Πεύκης είχε προμηθευτεί επί δημαρχίας Θεοδωρακόπουλου, το 2007.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet