Ξεκίνησαν τα δωρεάν τεστ Παπανικολάου στο Πολυϊατρείο της Λυκόβρυσης
Κοινωνία

Ξεκίνησαν τα δωρεάν τεστ Παπανικολάου στο Πολυϊατρείο της Λυκόβρυσης

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των δωρεάν τεστ Παπανικολάου που προσφέρει το ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης στις γυναίκες άνω των 25 ετών, σε συνεργασία με το Κυτταρολογικό Τμήμα του «Σισμανόγλειου» Νοσοκομείου. Στο Δημοτικό Πολυϊατρείο που λειτουργεί στη Δημοτική Ενότητα Λυκόβρυσης, όπου γίνονται τα τεστ, βρέθηκε την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 και ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Τάσος Μαυρίδης.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικώς: «Βρέθηκα σήμερα στο Πολυϊατρείο μας στη Λυκόβρυση, που λειτουργεί με ευθύνη του ΚΟΙΠΑΠ με εθελοντές γιατρούς, οι οποίοι παρέχουν προληπτική και συμβουλευτική υποστήριξη με προγραμματισμένα ραντεβού και όπου σήμερα ξεκίνησαν τα δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο πλαίσιο της δράσης πρόληψης η οποία αποτελεί πρωτοβουλία της διοίκησης του Νομικού Προσώπου. Θα ήθελα να συγχαρώ τον πρόεδρο του ΚΟΙΠΑΠ Παναγιώτη Μπόλλα, τον αντιπρόεδρο Θάνο Πιπερίγκο και τα μέλη του Δ.Σ. για αυτή την πρωτοβουλία, καθώς και τη διευθύντρια κυρία Γαϊτανίδου και το ανθρώπινο δυναμικό του ΝΠΔΔ, για την προσπάθειά τους να κρατήσουν τις δομές σε λειτουργία, παρά τις δυσκολίες που δημιουργεί η υγειονομική κρίση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος -πέραν της προσφοράς του ως αιρετός- βοηθά ως εθελοντής ιατρός στο Πολυϊατρείο, τον συνάδελφό του Χρήστο Γερεντέ, που συμμετέχει σε αυτή τη δράση, καθώς και όλους τους εθελοντές ιατρούς μας».

Η επόμενη ημερομηνία που έχει οριστεί για tests στο Πολυϊατρείο της Λυκόβρυσης (Ρίμινι 10) είναι η Παρασκευή 25/2/2022, ενώ αν υπάρχουν περισσότερες ενδιαφερόμενες είναι πιθανό να προγραμματιστούν tests και σε άλλη ημερομηνίες. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να προγραμματίσουν το ραντεβού τους, μετά από επικοινωνία με το Πολυϊατρείο (210 2852945 & 210 6122730), όλες τις εργάσιμες ημέρες, από 9.00 ως 13.00.

Θα έχουν προτεραιότητα οι ευπαθείς και οικονομικά ασθενέστερες ομάδες, όπως ενημερώνει ο Δήμος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet