Ξεκίνησε η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης στη Βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Ξεκίνησε η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης στη Βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης – Πεύκης

Με ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης – Πεύκης η γιορτή έναρξης της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας.

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας, που φέτος έχει θέμα «Αγαπημένα δεδομένα: παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο. Τα παιδιά καταγράφουν και ερευνούν στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία», σχεδιάζεται και οργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθηκη της Ελλάδος και υλοποιείται από το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών που ανήκουν σε αυτήν.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης – Πεύκης συμμετέχει στην εκστρατεία της Εθνικής Βιβλιοθήκης για 6η συνεχόμενη χρονιά.

Με τη βοήθεια των εθελοντριών της Βιβλιοθήκης Λυκόβρυσης – Πεύκης τα παιδιά, αφού ήρθαν σε επαφή με το θέμα, κατασκεύασαν το ημερολόγιο της Βιβλιοθήκης, τον τοίχο δεδομένων της Βιβλιοθήκης, έπαιξαν το παιχνίδι θησαυρού μέσα στη Βιβλιοθηκη και έβαλαν στον τοίχο προτάσεις βιβλίων και όχι μόνον. Η γιορτή έκλεισε με φαγοπότι και με τη γνωριμία μεταξύ των παιδιών.

Η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Παιδεία – Κοινωνική Προστασία – Αλληλεγγύη» (ΚΟΙΠΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Άννα Ασπραδάκη, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε τις εθελόντριες κ. Ελένη Μανδαμαδιώτη, κ. Σόφη Γουναροπούλου, κ. Σοφία Τσακωνιάτη για την υλοποίηση της πρώτης μας δράσης. Συνεχίζουμε σταθερά να στηρίζουμε τους μικρούς μας φίλους και να τους βοηθούμε να ανακαλύπτουν νέα πράγματα μέσα στο μαγικό ταξίδι της βιβλιοθήκης μας…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet