Ξεκίνησε 2 Ιουλίου η διαβούλευση για την τροποποίηση του ΓΠΣ της Λυκόβρυσης
Κοινωνία

Ξεκίνησε 2 Ιουλίου η διαβούλευση για την τροποποίηση του ΓΠΣ της Λυκόβρυσης

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης γνωστοποιεί ότι θέτει σε ηλεκτρονική δημόσια διαβούλευση το Β1 Στάδιο της μελέτης «Τροποποίηση Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ) Δ.Κ. Λυκόβρυσης, Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης», προκειμένου να πετύχει τη μέγιστη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων πολιτών και φορέων στη διαμόρφωση των επιλογών, των στόχων και προτεραιοτήτων, στη διάρθρωση των επί μέρους σχεδίων και προγραμμάτων και στην παρακολούθηση της εφαρμογής τους.

Αντικείμενο του Β1 Σταδίου αποτελεί η παρουσίαση των προτάσεων για τη χωρική οργάνωση, τις χρήσεις γης, την προστασία περιβάλλοντος και την πολεοδομική ρύθμιση των περιοχών του τ. Δήμου Λυκόβρυσης.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει τρεις μήνες, με ημερομηνία έναρξης τις 2 Ιουλίου 2020, ημερομηνία ανάρτησης της μελέτης στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης. Τα στοιχεία που αναρτώνται είναι οι χάρτες και το κείμενο της πρότασης.

Ως υπεύθυνος επικοινωνίας και παροχής σχετικής πληροφόρησης ορίζεται η δ/νση Περιβάλλοντος του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, όπου θα μπορεί κανείς να αναζητήσει σχετικό αντίγραφο του υλικού της μελέτης (CD-R), αλλά και συμπληρωματικές πληροφορίες.

Οι τυχόν απόψεις που θα κοινοποιηθούν εγγράφως, θα ληφθούν υπόψη για την τελική διαμόρφωση της μελέτης, ώστε να υπάρξει πληρέστερη αντιμετώπιση των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι περιοχές παρέμβασης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet