Ξεκινούν οι εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Ξεκινούν οι εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Από την Πέμπτη 10 Μαΐου ξεκινούν οι εγγραφές και επανεγγραφές παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Όπως ενημερώνει το ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, οι γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν – επανεγγράψουν τα παιδιά τους στους παρακάτω Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Λυκόβρυση – Πεύκης:

  • 1ος Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης (Βαλτετσίου & Κ. Βάρναλη – 15121, Πεύκη),
  • 2ος Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης (Εθνικής Αντιστάσεως & Γρηγορίου Λαμπράκη – 15121, Πεύκη),
  • Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Δημοτικής Κοινότητας Λυκόβρυσης (Ν. Πλαστήρα & Λευκωσίας – 14123, Λυκόβρυση),

για το σχολικό έτος 2018-2019 μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις στην κεντρική υπηρεσία των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών που στεγάζεται στον 1ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης από τις 10 Μαΐου έως και τις 31 Μαΐου 2018, τις εργάσιμες ημέρες από 12:00 έως 15:00.

Θα γίνονται δεκτά, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, νήπια που έχουν γεννηθεί έως 28/02/2016 (δηλαδή την 1/09/2018 να έχουν συμπληρώσει τα 2,5 έτη).

Η επιλογή των παιδιών θα γίνει σύμφωνα με τα κριτήρια του Κανονισμού Λειτουργίας των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, από πενταμελή  επιτροπή που συγκροτεί το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΙΠΑΠ.

Οι λίστες με τα ονόματα των παιδιών που τελικά θα εγγραφούν, θα αναρτηθούν στους τρεις Παιδικούς Σταθμούς, στο δημαρχείο Λυκόβρυσης – Πεύκης, στο πρώην δημαρχείο Λυκόβρυσης, καθώς, επίσης, και στην ιστοσελίδα του Δήμου. Τα έντυπα με την αίτηση και τα δικαιολογητικά, για την εγγραφή/επανεγγραφή των νηπίων, είναι διαθέσιμα στον 1ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης και στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται από την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. (www.eetaa.gr).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet