Οδοντιατρικός έλεγχος σε μαθητές Λυκόβρυσης &  Πεύκης
Κοινωνία

Οδοντιατρικός έλεγχος σε μαθητές Λυκόβρυσης & Πεύκης

Προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος πραγματοποιείται στους μικρούς μαθητές των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Παιδείας, Δημήτρη Κατραμάδου, «Ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης και η δημοτική αρχή έθεσαν ως βασική προτεραιότητά τους, τους δωρεάν προληπτικούς ιατρικούς ελέγχους σε όλες τις ηλικίες.

»Με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Παιδείας – Περιβάλλοντος Δημήτρη Κατραμάδου, της εντεταλμένης συμβούλου Άννας Ασπραδάκη και του αυτοτελούς τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, οργανώθηκε και ξεκίνησε ο προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος σε όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου.

»Μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί οι έλεγχοι στους μικρούς μαθητές του 4ου Δημοτικού, του 3ου Δημοτικού, του 1ου Δημοτικού και του 5ου Νηπιαγωγείου Πεύκης. Μετά το Πάσχα θα συνεχιστούν οι έλεγχοι στα υπόλοιπα σχολεία, βάση του προγράμματος που έχει συμφωνηθεί με τις Διευθύνσεις των σχολείων.

»Τέλος θέλουμε να ενημερώσουμε τους γονείς ότι θα πραγματοποιηθεί προληπτικός έλεγχος με ειδικό ιατρικό μηχάνημα για την σκολίωση ένα Σαββατοκύριακο μέσα στον Μάιο. Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία διεξαγωγής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet