Οι Αεροπρόσκοποι σε ενεργό ρόλο στο Φεστιβάλ Παιδιού
Κοινωνία

Οι Αεροπρόσκοποι σε ενεργό ρόλο στο Φεστιβάλ Παιδιού

Οι Αεροπρόσκοποι Πεύκης όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος συμμετείχαν ενεργά στο 37ο Φεστιβάλ Παιδιού, κατασκευάζοντας και λειτουργώντας παιχνίδια για μικρά και μεγάλα παιδιά.

Μέσα από το παιχνίδι χάρισαν δυνατές εμπειρίες στα παιδιά που προσπάθησαν να περάσουν τη «γέφυρα της μαϊμούς», να σκοπεύσουν κέντρο στον στόχο της τοξοβολίας, να παίξουν και να περάσουν ξένοιαστες στιγμές.

Οι Ναυτοπρόσκοποι Λυκόβρυσης συμμετέχοντας ενεργά για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ παιδιού κατασκεύασαν και λειτούργησαν τον πύργο αναρρίχησης.

Οι βαθμοφόροι ακούραστοι λειτουργοί περίμεναν υπομονετικά μέχρι και το τελευταίο παιδί να ευχαριστηθεί το παιχνίδι του.

Παράλληλα η Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης ανέλαβε με το Προσκοπικό καφενείο την εξυπηρέτηση των παρευρισκομένων με καφέδες, γλυκά, αναψυκτικά και γρήγορο φαγητό. Την «τιμητική» του είχε ο Στέφανος με τις γευστικές κρέπες που ετοίμαζε. Για όσους δεν πρόλαβαν να τις γευτούν λόγω της εξαιρετικά μεγάλης ζήτησης οι Αεροπρόσκοποι Πεύκης ζητούν συγγνώμη.

Όλες οι δραστηριότητες των Αεροπροσκόπων βασίζονται στην αυστηρά εθελοντική συμμετοχή των μελών τους.

Την Κυριακή 11 Μαΐου 2014, τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ, πραγματοποιήθηκε κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς, τα αποτελέσματα της οποίας έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα των Αεροπροσκόπων Πεύκης.

Οι Αεροπρόσκοποι Πεύκης ευχαριστούν, στην ανακοίνωσή τους, τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης για την εξυπηρέτηση και αρωγή του στις δραστηριότητες που ανέπτυξαν στο 37ο Φεστιβάλ Παιδιού.

Όλα τα έσοδα της λαχειοφόρου αγοράς και του Προσκοπικού Καφενείου θα υποστηρίξουν τις θερινές μεγάλες δράσεις (κατασκηνώσεις) των τμημάτων, Αγέλη, Ομάδα, Κοινότητα, όπως άλλωστε γίνεται κάθε χρόνο. Οι φετινές θερινές κατασκηνώσεις θα πραγματοποιηθούν στο κατασκηνωτικό κέντρο του Φοίνικα της Σύρου από 17 έως 29 Ιουλίου για την Ομάδα και από 20-29 Ιουλίου για την Αγέλη.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet