Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί στο 4ήμερο ενίσχυσης της Εθελοντικής Αιμοδοσίας
Κοινωνία

Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί στο 4ήμερο ενίσχυσης της Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσο Μαυρίδη, επισκέφθηκαν την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου παιδιά που φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, στο πλαίσιο των τετραήμερων ενεργειών, δράσεων και εκδηλώσεων για την ενίσχυση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας που πραγματοποιούνται έως και σήμερα, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Στόχος είναι η ενίσχυση του εθελοντικού πνεύματος αιμοδοσίας, με τη σχετική δράση να βρίσκεται σε εξέλιξη έως τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» (Δημοτικό Θέατρο Πεύκης).

Οι δράσεις διοργανώθηκαν από τον Δήμο σε συνεργασία με τα Νομικά του Πρόσωπα «Παιδεία, Κοινωνική Προστασία – Αλληλεγγύη» (ΚΟΙΠΑΠ) και «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ).

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μικρά παιδιά για τις αξίες της προσφοράς, του εθελοντισμού και τη μεγαλύτερη αξία όλων, την αγάπη για τη Ζωή και τον Άνθρωπο.

Όπως επισημαίνει ο κ. Τάσος Μαυρίδης: «Δίνεις Αίμα – δίνεις Ζωή. Με αυτό το υπέροχο μήνυμα ζωής υποδεχτήκαμε στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης το εορταστικό τετραήμερο (22-25 Σεπτεμβρίου) αγάπης στον Άνθρωπο και προώθησης της εθελοντικής αιμοδοσίας. Συγχαρητήρια στα μικρά μας παιδιά που πάντα μας δείχνουν τον δρόμο, αλλά και στους άξιους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν πάντα με το ξεχωριστό τρόπο Αξίες, Αρχές, Ιδανικά και πάνω από όλα την αγάπη! Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για τη Λαμπαδηδρομία αγάπης και προσφοράς με στόχο τη στήριξη της εθελοντικής αιμοδοσίας, που ολοκληρώθηκε στον Δήμο μας με επιτυχία το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου. Ο Δήμος μας θα συνεχίσει με σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών να στηρίζει τον άνθρωπο, τις οικογένειες και να προωθεί κάθε ευγενή Αξία προσφοράς!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet