Οι μαθητές Λυκόβρυσης και Πεύκης επιβραβεύτηκαν για τις προσπάθειές τους
Κοινωνία

Οι μαθητές Λυκόβρυσης και Πεύκης επιβραβεύτηκαν για τις προσπάθειές τους

Την Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020, συνεχίζοντας μία παράδοση ετών, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των μαθητών και μαθητριών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης από την Ένωση Γονέων.

Κατά την τρίωρη εκδήλωση, σε ένα Δημοτικό Θέατρο υπερπλήρες από την παρουσία γονέων, βραβεύθησαν 371 παιδιά της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης για τις επιδόσεις τους στα μαθήματα, στους διάφορους διαγωνισμούς, στις πολιτιστικές και περιβαλλοντολογικές δράσεις, στον αθλητισμό, για το σχολικό έτος 2018-2019, και σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής που έχουν θεσπιστεί από την Ένωση Γονέων.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πολίτες σε Δράση Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί, Η. Κατσαρός, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Εθελοντισμού, Γ. Καρύμπας, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης, Π. Ιωάννου, ο πρόεδρος της Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Γ. Τσόλας, ο πρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Ι. Μαρμαγγιόλης, πρώην πρόεδροι της Ένωσης Γονέων, διευθυντές των σχολικών μονάδων του Δήμου, εκπαιδευτικοί, παραβρέθηκαν τιμώντας και βραβεύοντας τα παιδιά του Δήμου.

Το Δ.Σ της Ένωσης Γονέων ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και εύχεται στους μαθητές και στις μαθήτριες ευόδωση των προσπαθειών τους και στη νέα σχολική περίοδο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet