Οι παιδικοί σταθμοί του ΚΟΙΠΑΠ αρωγοί του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Οι παιδικοί σταθμοί του ΚΟΙΠΑΠ αρωγοί του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων o Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των τριών δημοτικών παιδικών σταθμών του ΚΟΙΠΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης οργάνωσαν για ακόμη μία φορά συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Η παράδοση των συγκεντρωμένων τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης πραγματοποιήθηκε στον 1ο Παιδικό Σταθμό Πεύκης την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022, παρουσία της προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών Ελένης Λεκατσά, του προέδρου του ΚΟΙΠΑΠ Παναγιώτη Μπόλλα, του αντιπροέδρου Αθανάσιου Πιπερίγκου, του μέλους του Δ.Σ. Σοφίας Γουναροπούλου και φυσικά της διευθύντριας των Παιδικών Σταθμών Σταυρούλας Βαρδάκου. Την παραλαβή έκανε για λογαριασμό του Κοινωνικού Παντοπωλείου ο αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής, Εθελοντισμού & Ισότιμης Εξυπηρέτησης Πολιτών & Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία Γιώργος Καρύμπας, καθώς και η προϊσταμένη Κοινωνικών Υπηρεσιών Νατάσα Κόκκαλη.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ΚΟΙΠΑΠ, καθώς και η δ/ντρια των Παιδικών Σταθμών ευχαριστούν θερμά τους γονείς για την ευαισθησία και το αίσθημα προσφοράς που επέδειξαν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου τις άγιες αυτές ημέρες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet