Ολοκληρώθηκαν οι επιδιορθώσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια σε Πεύκη και Λυκόβρυση
Κοινωνία

Ολοκληρώθηκαν οι επιδιορθώσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια σε Πεύκη και Λυκόβρυση

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επισκευών στα σχολικά συγκροτήματα δευτεροθάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης. Οι εργασίες ξεκίνησαν μετά από έγγραφο της Διεύθυνσης Υγιεινής της Περιφέρειας Αττικής, που υποδείκνυε κάποιες εργασίες, αλλά επεκτάθηκαν και σε άλλα σημεία των εκπαιδευτηρίων και αφορούσαν βαψίματα εσωτερικών χώρων, αντικατάσταση πλακιδίων, επιδιορθώσεις σιτών στα παράθυρα και άλλες μικρές επιδιορθώσεις. Τα έξοδα καλύπτονται από τον προϋπολογισμό της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικώς:

«Πέραν των σημαντικών έργων για τη νέα γενιά και για τα σχολεία μας, που προωθούμε μέσα από τις διαθέσιμες πηγές χρηματοδότησης, οι Σχολικές μας Επιτροπές προχωρούν σε επιδιορθώσεις στα σχολικά συγκροτήματα των δύο δημοτικών μας ενοτήτων. Κυρίως στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκης και στο Γυμνάσιο Λυκόβρυσης, που είναι τα παλαιότερα, αλλά και στα άλλα εκπαιδευτήρια της Δευτεροβάθμιας, έγιναν επιδιορθώσεις, όπου κρίθηκε απαραίτητο.

»Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Γιάννη Μαρμαγγιόλη και τα μέλη του Δ.Σ. της Επιτροπής. Με προγραμματισμό, με μεθοδικότητα και με καλή συνεργασία, συνεχίζουμε να παρέχουμε άρτιες σχολικές υποδομές για τους μαθητές και την εκπαιδευτική κοινότητα στον Δήμο μας, ενώ οι προσπάθειες μας για το καλύτερο δεν σταματούν ποτέ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet