Ολοκληρώθηκαν τα δωρεάν τεστ Παπανικολάου από τον ΚΟΙΠΑΠ Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Ολοκληρώθηκαν τα δωρεάν τεστ Παπανικολάου από τον ΚΟΙΠΑΠ Λυκόβρυσης-Πεύκης

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022 η πρώτη σειρά μηνιαίων προληπτικών ελέγχων που πραγματοποιεί το ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης. Για τον μήνα Φεβρουάριο ήταν προγραμματισμένα τεστ Παπανικολάου τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Πολυιατρείο της Λυκόβρυσης σε δύο ημέρες, 11 και 25 Φεβρουαρίου, σε γυναίκες άνω των 25 ετών και σε συνεργασία με το Κυτταρολογικό Τμήμα του «Σισμανόγλειου» Νοσοκομείου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, το ΚΟΙΠΑΠ συνεχίζει με νέα δράση δερματολογικού ελέγχου για τον μήνα Μάρτιο, για την οποία θα υπάρξει ενημέρωση τις επόμενες ημέρες.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δηλώνει σχετικά: «Στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση στην προστασία της υγείας και στην πρόληψη. Θα ήθελα να συγχαρώ τον πρόεδρο του ΚΟΙΠΑΠ Παναγιώτη Μπόλλα, τον αντιπρόεδρο Θάνο Πιπερίγκο και τα μέλη του Δ.Σ. για αυτή την πρωτοβουλία, καθώς και τη διευθύντρια κυρία Γαϊτανίδου και το ανθρώπινο δυναμικό του ΝΠΔΔ για την προσπάθειά τους να κρατήσουν τις δομές σε λειτουργία, παρά τις δυσκολίες που δημιουργεί η υγειονομική κρίση. Ευχαριστούμε, επίσης, τους γυναικολόγους Χρήστο Γερεντέ και Γιάννη Ιωαννίδη, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν για να προσφέρουν εθελοντικά τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, καθώς και όλους τους εθελοντές γιατρούς μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet