Ολοκληρώθηκε η δράση «Όλοι για τα παιδιά»
Κοινωνία

Ολοκληρώθηκε η δράση «Όλοι για τα παιδιά»

Με το σύνθημα «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ» τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014, από τις 10:00 έως τις 20:00, οι Αεροπρόσκοποι Πεύκης συγκέντρωσαν σχολικά είδη, παιχνίδια και παιδικά ρούχα στην αίθουσα «Μανόλη Αναγνωστάκη» από ευαισθητοποιημένους κατοίκους και Συλλόγους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, οι οποίοι έδειξαν την αλληλεγγύη τους στην εκστρατεία συγκέντρωσης που διοργανώθηκε με το ΝΠΔΔ «Παιδεία – Κοινωνική Προστασία» (ΚΟΙΠΑΠ) του Δήμου, προκειμένου να καλυφτούν οι ανάγκες των παιδιών του Δήμου που έχουν ανάγκη.

Το βράδυ πλέον ο όγκος των συγκεντρωμένων σχολικών ειδών, παιγνιδιών, παιδικών ρούχων και υποδημάτων παραδόθηκε στον Δήμο απ΄ όπου και θα προωθηθούν σε παιδιά που έχουν ανάγκη, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, της Δημοτικής Ιματιοθήκης, των Ι.Ν. του Δήμου αλλά και σε όσους Παιδικούς Σταθμούς υπάρχουν ελλείψεις.

Οι Αεροπρόσκοποι Πεύκης ευχαριστούν θερμά τον Εμπορικό Σύλλογο Λυκόβρυσης – Πεύκης και το ΠΙΚΠΑ Πεντέλης για την προσφορά τους καθώς και όλους όσους προσέφεραν πολλά ή λίγα, συνδημότες ή μη.

Η προσπάθεια όμως δεν σταματά εδώ. Για όσους λοιπόν δεν πρόλαβαν να πάνε τη Δευτέρα 22/09/2014 οι Αεροπρόσκοποι Πεύκης ενημερώνουν ότι ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης θα συνεχίσει να συγκεντρώνει σχολικά είδη στον χώρο του πολυϊατρείου στο παλαιό δημαρχείο Πεύκης καθημερινά από τις 10:00 έως τις 14:00 μέχρι την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014.

Σκοπός είναι, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση, «Να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα και να ξεκινήσει με αξιοπρέπεια και χαμόγελο τη νέα σχολική χρονιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet