Ολοκληρώθηκε σεμινάριο εργαζομένων Παιδ. Σταθμών στην αντισεισμική προστασία
Κοινωνία

Ολοκληρώθηκε σεμινάριο εργαζομένων Παιδ. Σταθμών στην αντισεισμική προστασία

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ενημερωτικό σεμινάριο εκπαίδευσης του προσωπικού των τριών Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στην αντισεισμική προστασία.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, και του προέδρου του ΚΟΙΠΑΠ, Αντώνη Τσελέντα, και σε συνεργασία με τον ΟΑΣΠ (Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας)

Το ενημερωτικό σεμινάριο, που διεξήχθη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, περιλάμβανε όλα όσα πρέπει να γνωρίζει το προσωπικό των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών πριν από τον σεισμό, κατά τη διάρκειά του, αλλά και μετά την ολοκλήρωση της εκάστοτε σεισμικής δόνησης.

Όπως επεσήμαναν σχετικά ο δήμαρχος, αλλά και ο πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ: «Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη σωστή εκπαίδευση και μετεκπαίδευση του προσωπικού του Δήμου, ιδίως στην περίπτωση των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών που οι δημοτικές υπηρεσίες που παρέχονται αφορούν τους μικρούς μας δημότες και κατοίκους. Η παροχή υπηρεσιών βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών μας, αλλά και διαφύλαξης της σωματικής και ψυχικής τους ακεραιότητας αποτελούσε ανέκαθεν προτεραιότητα της διοίκησής μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet