Ολοκληρώθηκε το 37ο Φεστιβάλ Παιδιού
Κοινωνία

Ολοκληρώθηκε το 37ο Φεστιβάλ Παιδιού

Για ακόμα μια χρονιά, η μαθητιώσα νεολαία του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης συμμετείχε και παρουσίασε δείγματα τις δουλειάς της, δουλειά που όλη τη χρονιά κάνει στα σχολεία του Δήμου με συμπαραστάτες τους καθηγητές, τους δασκάλους, τις νηπιαγωγούς και φυσικά τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, όπως μας ενημερώνει σχετικό δελτίο Τύπου, στο οποίο επίσης αναφέρονται τα εξής:

Απολαύσαμε όλοι μας και τις τρεις μέρες τις δημιουργίες τους, χειροκροτήσαμε το ταλέντο τους και απολαύσαμε τη δημιουργική τους συμμετοχή, στην ανακύκλωση, τη ζωγραφική, τη αγγειοπλαστική.

Τα συστήματα αεροπροσκόπων και ναυτοπροσκόπων προσέφεραν τα αναψυκτικά και παρείχαν τη δυνατότητα στα παιδιά να περάσουν τη γέφυρα της μαϊμούς, να αναρριχηθούν στον πύργο αναρρίχησης και να ρίξουν βολές με τόξο, αλλά και για να τους δώσουν τη χαρά της συμπαράστασης και της ικανοποίησης για τη δουλειά τους.

Η πρόεδρος του Δ.Σ. του ΠΕΑΠ κ. Κική Νικολαροπούλου, στο τέλος των εκδηλώσεων, αφού ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα τα παιδιά, ανανέωσε το ραντεβού για το επόμενο, 38 Φεστιβάλ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet