ΟΧΙ στο bullying από τους μικρούς πολίτες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

ΟΧΙ στο bullying από τους μικρούς πολίτες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Με τον πιο ζεστό τρόπο, έτσι όπως μοναδικά ξέρουν μόνο τα παιδιά, οι μικροί μαθητές του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης αποθέωσαν την περασμένη Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017, το πνεύμα της Τέχνης και του Πολιτισμού με αφορμή την Πανελλαδική Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας (6 Μαρτίου), σε ένα κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης: «Τα παιδιά μάς έδειξαν τον δρόμο… ανάχωμα στη βία. Είναι ο δρόμος της αγάπης, της προσφοράς, της αλληλεγγύης, της συνεργασίας απέναντι σε οποιαδήποτε αρνητική έκφανση και δραστηριότητα της καθημερινότητας. Είμαστε κοντά τους σε συνεργασία με τους άριστους εκπαιδευτικούς τους για να στηρίξουμε όλες τους τις προσπάθειες και να διασφαλίσουμε την ομαλή πορεία της ανάπτυξής τους».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Γιώργος Καρύμπας, σημείωσε: «Ο πολιτισμός και η ενασχόληση με την Τέχνη, ψηλώνουν την καρδιά, τη ζεσταίνουν, μας μαθαίνουν ότι όλοι μας είμαστε τόσο διαφορετικοί, αλλά ταυτόχρονα τόσο ίσοι, εκπαιδεύουν την παιδική ψυχή στην ενότητα, τη συλλογικότητα, το ομαδικό πνεύμα και τελικά, καταφέρνουν να ριζώσουν μέσα στην ψυχή τους αρχές και αξίες ιδιαίτερα σημαντικές, ώστε τα παιδιά του Δήμου μας, οι αυριανοί μας δημότες, να έχουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες, γεμάτες από το πνεύμα του πολιτισμού και του ανθρωπισμού».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet