Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης στη δενδροφύτευση στην Νταού Πεντέλης
Κοινωνία

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης στη δενδροφύτευση στην Νταού Πεντέλης

Στην πρώτη δενδροφύτευση που πραγματοποιήθηκε στα καμένα του χώρου της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος Ταώ (Νταού) Πεντέλης συμμετείχε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης.

H δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του προέδρου της Δ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας, Νίκου Σταθόπουλου, και του ομοσπονδιακού θηροφύλακα Ρωμανού Ευάγγελου, ενώ συμμετείχαν, επίσης, ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, με προσωπικό του Εθελοντικού Κλιμακίου Πεντέλης, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Βλάσσης Σιώμος, με το προσωπικό και εθελοντές του ΣΠΑΠ, οι θηροφύλακες του Συλλόγου, ο δήμαρχος Σπατών – Αρτέμιδος, Δημήτριος Μάρκου, και ο αντιδήμαρχος του Δήμου Σπατών – Αρτέμιδος Αντώνιος Τούντας.

Μετά τη δενδροφύτευση η ηγουμένη της Ιεράς Μονής, γερόντισσα Στυλιανή, δεξιώθηκε τους συμμετέχοντες στη δενδροφύτευση στο Αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Με χαρά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα να βρεθώ στην Πεντέλη και να συμμετέχω κι εγώ σε αυτή την πρώτη δενδροφύτευση στην καμένη έκταση. Ως Δήμος από την πρώτη στιγμή σταθήκαμε στο πλευρό των πυρόπληκτών για την κάλυψη των άμεσων αναγκών τους. Οι γειτονικοί Δήμοι στηρίζουμε τη μεγάλη προσπάθεια που ξεκινά για να ξαναπρασινίσει η περιοχή, καθώς και την προστασία της από μελλοντικούς κινδύνους και θα είμαστε παρόντες όπου χρειαστεί. Είναι υπόθεση όλων μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet