Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης «έσπασε» τη σιωπή μιλώντας  για τις αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές
Κοινωνία

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης «έσπασε» τη σιωπή μιλώντας για τις αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές

Στην ομιλία με θέμα «Σπάμε τη σιωπή…μιλάμε για τις αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές», που διοργάνωσαν το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού και η Ένωση Γονέων Λυκόβρυσης – Πεύκης, έδωσε το «παρών» ο δήμαρχος της πόλης Τάσος Μαυρίδης.

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26/2 στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», με ομιλήτριες τη συντονίστρια του Κέντρου για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας και της 24ωρης Γραμμής Παρέμβασης – 1018  Όλγα Θεοδωρικάκου, και τη δρ. Ψυχολογίας και συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Οικονομίας Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμητρα Μακρή.

Ο κ. Μαυρίδης μετά την εκδήλωση δήλωσε: «Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης, που υπάγεται στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού του Δήμου μας, έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια σειρά από δράσεις απευθυνόμενες σε γονείς, εκπαιδευτικούς, μαθητές, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Διδασκόντων και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της πόλης μας. Αυτή ήταν άλλη μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία για ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστίες προς στην Κοινωνική μας Υπηρεσία, στους ανθρώπους του Κέντρου, στην Ένωση Γονέων και στις εξαιρετικές ομιλήτριες για την πρωτοβουλία και την υλοποίηση αυτής της ομιλίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet