Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης τιμά τη Μητέρα
Κοινωνία

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης τιμά τη Μητέρα

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης και ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης, ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ, προσκαλούν όλες τις μαμάδες της Λυκόβρυσης και της Πεύκης στη μεγάλη Γιορτή της Μητέρας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Μαΐου 2017, Παγκόσμια Ημέρα Μητρότητας, στις 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρυσ. Σμύρνης & Ρ. Φεραίου).

Εκεί θα βρίσκονται τα Παιδικά Χωριά SOS και μητέρες SOS που εργάζονται για τη συγκρότηση σε μία οικογένεια παιδιών που έχουν χάσει τους φυσικούς γονείς τους ή δεν έχουν κηδεμόνα.

Οι μητέρες SOS θα μιλήσουν για τη δική τους βιωματική εμπειρία «μητρότητας», αλλά και για τους μικρούς λιλιπούτειους που «μεγαλώνουν» κάθε ημέρα με πολλή αγάπη, πολύ χαρά, με έναν και μόνο στόχο: την προσφορά ζωής.

«Γιατί», όπως τονίζει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, «αυτό ακριβώς αντιπροσωπεύει η κάθε μητέρα: την ίδια τη ζωή».

Την εκδήλωση θα διανθίσει μουσικά η Παιδική Χορωδία των Παιδικών Χωριών SOS, αλλά και τα παιδικά μουσικά σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ που θα προσφέρουν στο κοινό μουσικά ακούσματα και ήχους αγάπης και τιμής για όλες τις μητέρες του Δήμου.

«Σας περιμένουμε όλους με χαρά και με μία λουλουδένια έκπληξη στο Δημοτικό μας Θέατρο στην Πεύκη», προσκαλεί τους πολίτες ο Δήμος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet