Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης υποδέχεται το 2015
Κοινωνία

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης υποδέχεται το 2015

Κοπή πίτας στη Λυκόβρυση - ΠεύκηΟ δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Αναστάσιος Μαυρίδης, η πρόεδρος Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ προσκαλούν σε εορταστική εκδήλωση για την υποδοχή του νέου έτους την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015, στις 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Δεκαμελής ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής θα ερμηνεύσει βιενέζικα βαλς.

Εγκαινιάζοντας έναν νέο θεσμό ο Δήμος θα βραβεύσει δύο διακεκριμένους στους τομείς ενασχόλησής τους πολίτες, τιμώντας και αναδεικνύοντας στο πρόσωπό τους πανανθρώπινες αξίες, όπως αναφέρει η πρόσκληση.

«Μαζί με την παραδοσιακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, τη λαμπερή ατμόσφαιρα των ημερών, την επίσημη ένδυση και τα καθιερωμένα γλυκίσματα, μοιραζόμαστε τις πιο θερμές και εγκάρδιες ευχές».

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σε ανακοίνωση του ΠΕΑΠ σχετικά με την εκδήλωση, αναφέρεται:

Υποδεχόμαστε το Νέο Έτος προάγοντας τον Πολιτισμό που μας αρμόζει

Με αφορμή την εκδήλωση που διοργανώνουμε για την υποδοχή του νέου έτους στις 2 Ιανουαρίου, εγκαινιάζοντας ένα νέο θεσμό για τα κοινωνικά και πολιτιστικά πλαίσια του Δήμου μας, θέλουμε να αναδείξουμε και να επαινέσουμε δημόσια όλους όσους βοηθούν στην προαγωγή των κοινών μας στόχων.

Με την ευγενική στήριξη και αφιλοκερδή προσφορά του μαέστρου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Γιώργου Αραβίδη θα έχουμε την τιμή να παρακολουθήσουμε την Sinfonietta Αθηνών που θα διευθύνει ο ίδιος και θα πλαισιώσει την λαμπρή βραδιά με βιενέζικα βαλς αλλά και μελωδικές συνθέσεις που θα αρμόζουν στην περίσταση.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε μια περίοδο κρίσης να ενώνουμε τις δυνάμεις μας, να αξιοποιούμε το συλλογικό γίγνεσθαι και να προάγουμε τον Πολιτισμό που κρύβουμε όλοι μέσα μας, χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση. Με όχημα τις ιδέες και τη νέα φιλοσοφία που μας διακρίνει, ως διοίκηση του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης συνεχίζουμε την προσπάθεια για Πολιτιστική αναβάθμιση και κοινωνική ανέλιξη του τόπου μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet