Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Λυκόβρυσης-Πεύκης: Φθηνή πολιτική εκμετάλλευση της επίθεσης στο Α.Τ.
Κοινωνία

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Λυκόβρυσης-Πεύκης: Φθηνή πολιτική εκμετάλλευση της επίθεσης στο Α.Τ.

Για «φθηνή πολιτική εκμετάλλευση» της επίθεσης στο Τ.Α. Πεύκης κάνει λόγο η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ απαντά σε δηλώσεις κομμάτων της αντιπολίτευσης στο Κοινοβούλιο περί «έκρηξης ανομίας και ανασφάλειας» σημειώνοντας ότι ανάλογη επίθεση είχε γίνει στο Α.Τ. Πεύκης το 2008, περίοδο που δεν ήταν στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως σημειώνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Και ξαφνικά η πόλη μας έγινε θέμα στις πρώτες ειδήσεις των ΜΜΕ. Ο λόγος; Η επίθεση κουκουλοφόρων με βόμβες μολότοφ, για άλλη μια φορά, στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης μας.

Η κατ΄ απόλυτο τρόπο καταδικαστέα αυτή ενέργεια προκαλεί, τουλάχιστον, ερωτηματικά για τα κίνητρα και τη στόχευση των δραστών. Οι αρμόδιες αστυνομικές Αρχές οφείλουν να διαλευκάνουν την υπόθεση, ώστε να μην εγείρεται για άλλη μια φορά θέμα «φθηνής» πολιτικής εκμετάλλευσης.

Κατά τα άλλα, η ασθένεια της «κοντής μνήμης» είναι φαίνεται μεταδοτική για τη Νέα Δημοκρατία, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι, όταν μιλούν για «έκρηξη ανομίας και ανασφάλειας». Αντιγράφουμε από την εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», φύλλο της 26/1/2008:

«Επίθεση με μολότοφ στο Α.Τ. Πεύκης.

Το Αστυνομικό Τμήμα της Πεύκης που βρίσκεται στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης δέχθηκε (χθες) επίθεση κατά τις 9:00 από κουκουλοφόρους. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες επέβαιναν σε τρεις μοτοσυκλέτες και αφού πλησίασαν το Αστυνομικό Τμήμα έριξαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τις μολότοφ. Τέσσερα περιπολικά τυλίχτηκαν στις φλόγες ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς».

Είναι λογικά προφανές ότι το 2008 δεν κυβερνούσε η σημερινή κυβέρνηση.

Η Συντονιστική Επιτροπή Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Λυκόβρυσης – Πεύκης

Υ.Γ. Κάποιος από τη Ν.Δ. ας πληροφορήσει τον πρόεδρό της ότι δηλώσεις (με αφορμή τη βομβιστική επίθεση στο Α.Τ. Πεύκης) όπως «Προσωπικά είμαι απολύτως αποφασισμένος να αποκαταστήσω τον νόμο και την τάξη στη χώρα» προκαλούν συνειρμούς και ανατριχίλα στους δημοκρατικούς πολίτες αυτής της χώρας…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet