Επιτυχής αντιμετώπιση του χιονιά στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Επιτυχής αντιμετώπιση του χιονιά στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Δεν παρουσιάστηκε σχεδόν κανένα πρόβλημα στους δρόμους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης χάρη, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «στις ολονύχτιες προσπάθειες των ανθρώπων του Δήμου και τον επιτυχή συντονισμό όλων των δομών του».

«Όλοι οι κεντρικοί δρόμοι παρέμειναν ανοιχτοί για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων και των πεζών. Αρκετοί τόνοι αλατιού έπεσαν από την αρχή της χιονόπτωσης στους δρόμους του Δήμου και δόθηκαν και μεμονωμένα σακιά σε δημότες όπου χρειάστηκε» συνεχίζει η ανακοίνωση.

Με απόφαση του δημάρχου Αναστάσιου Μαυρίδη παρέμειναν κλειστά και και την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015 τα δημόσια σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι παιδικοί σταθμοί στον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης προς αποφυγή ατυχημάτων λόγω του παγετού.

Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται, σύμφωνα με την ανακοίνωση, σε πλήρη ετοιμότητα για κάθε πιθανό ενδεχόμενο.

Ο δήμαρχος Αναστάσιος Μαυρίδης δήλωσε «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και να συγχαρώ όλο το εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου και τους οδηγούς των οχημάτων αφού με αντίξοες συνθήκες και με χαμηλές θερμοκρασίες ιδίως κατά τις νυχτερινές ώρες εργάστηκαν σκληρά για να διατηρήσουν ανοιχτούς και προσβάσιμους όλους τους κεντρικούς οδικούς άξονες του Δήμου μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet