Ο υφυπουργός Τ. Πετρόπουλος επισκέφθηκε την αγορά χωρίς μεσάζοντες στην Πεύκη
Κοινωνία

Ο υφυπουργός Τ. Πετρόπουλος επισκέφθηκε την αγορά χωρίς μεσάζοντες στην Πεύκη

Κλιμάκιο της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Λυκόβρυσης – Πεύκης συνοδευόμενο από τον υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Τάσο Πετρόπουλο, περιόδευσε χθες το πρωί, Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018, στην Αγορά Χωρίς Μεσάζοντες που γίνεται στην πλατεία του Ηλιακού Χωριού στην Πεύκη μια Κυριακή κάθε μήνα.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Λυκόβρυσης – Πεύκης σημειώνει:

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας μοιράστηκε ενημερωτικό φυλλάδιο για τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), στο οποίο αναλύεται με σαφή τρόπο το τι επιτεύχθηκε με τη δημιουργία του ΕΦΚΑ, διαλύοντας κάθε κινδυνολογία περί «κατάρρευσης του ασφαλιστικού συστήματος της χώρας» που ακούγεται χωρίς αιδώ τόσο από την αντιπολίτευση, όσο και από τα «παπαγαλάκια» της κατευθυνόμενης ενημέρωσης των περισσότερων ιδιωτικών καναλιών και μεγάλης μερίδας του γραπτού Τύπου.

Ο υφυπουργός απάντησε σε σωρεία ερωτήσεων των απλών ανθρώπων, πωλητών και αγοραστών, που με πραγματικό ενδιαφέρον συμμετείχαν σε «πηγαδάκια» συζητήσεων με θέμα το ασφαλιστικό και τις συντάξεις.

Πάνω από δύο ώρες κράτησε η περιοδεία, κατά την οποία μοιράστηκαν πάνω από 600 φυλλάδια, αναδεικνύοντας  με τον πιο σαφή τρόπο το πόσο έχει ανάγκη ο κόσμος από υπεύθυνη και πραγματική, βάσει αδιάψευστων αριθμών, ενημέρωση.

Για άλλη μια φορά η παρουσία μας στην Αγορά συνάντησε την παρότρυνση της μεγάλης πλειοψηφίας των επισκεπτών και των πωλητών της να συνεχίσει η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ την προσπάθεια ανασυγκρότησης της χώρας έχοντας την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet