Ο Χαρίλαος Χιώτης νέο μέλος της ομάδας «Λυκόβρυση Πεύκη 2020»
Κοινωνία

Ο Χαρίλαος Χιώτης νέο μέλος της ομάδας «Λυκόβρυση Πεύκη 2020»

Εμπλουτίζεται το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας προβληματισμού «Λυκόβρυση Πεύκη 2020» καθώς προστίθεται ένα νέο μέλος ο Χαρίλαος Χιώτης.

Ο Χαρίλαος Χιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1954 και κατοικεί στη Πεύκη από το 1982. Είναι πατέρας δυο παιδιών. Είναι συνταξιούχος με μακρά πορεία στις πωλήσεις αυτοκίνητων, φτάνοντας μέχρι τις θέσεις του επιθεωρητή πωλήσεων και του προϊσταμένου πωλήσεων σε μεγάλο εμπορικό όμιλο αυτοκίνητων. Με τη σειρά του μεταλαμπάδευσε τις επαγγελματικές του γνώσεις σε νεότερους πριν συνταξιοδοτηθεί. Στον ελεύθερο του χρόνο συμμετέχει σε δύο χορωδίες ως τενόρος και κάνει ορειβασία. Αξιοσημείωτο είναι ότι βοηθά εθελοντικά στους Special Olympics.

«Ένας ακόμα καταξιωμένος συμπολίτης μας εντάσσεται στην κίνηση μας», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει «Στην ομάδα Λυκόβρυση Πεύκη 2020 ο κ. Χιώτης προσχώρησε γιατί έχει το μεράκι να ασχοληθεί με τα κοινά και στην ομάδα αυτή βρήκε το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για την πόλη μας. Πιστεύει ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη γειτονία μας ένα πιο χαρούμενο και δημιουργικό μέρος δίνοντας έμφαση στους ανθρώπους και στις ανθρώπινες σχέσεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet