Παλμός και κέφι στη συναυλία με τον Γ. Λεμπέση και τους Kings
Κοινωνία

Παλμός και κέφι στη συναυλία με τον Γ. Λεμπέση και τους Kings

Παλμός και κέφι κυριάρχησαν στη νεανική χριστουγεννιάτικη συναυλία με τον Γιώργο Λεμπέση και το συγκρότημα «Kings» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, με πρωτοβουλία του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μ. Πατούλη με τον Γ. ΛεμπέσηΗ ατμόσφαιρα ζεστάθηκε από το πρώτο κιόλας λεπτό όταν ανέβηκαν στη σκηνή οι Kings δημιουργώντας αισθήματα συμμετοχής και ενθουσιασμού στους νέους της πόλης, ενώ λίγο πριν ο σαξοφωνίστας Σωτήρης Τάτσης είχε μαγέψει το κοινό με τις εκπληκτικές εορταστικές εκτελέσεις. Το κέφι παρέμεινε αμείωτο μέχρι το τέλος, όπου ο Γιώργος Λεμπέσης τραγούδησε παλιές και νέες επιτυχίες ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, παίζοντας παράλληλα στο πιάνο ρομαντικά μελωδικά κομμάτια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών.

Τη συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, οι δημοτικοί σύμβουλοι και επικεφαλής παρατάξεων Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και Δημήτρης Κωνστάντος, καθώς και η δημοτική σύμβουλος Έφη Τσεκούρα.

Η έκπληξη της βραδιάς έγινε προς το τέλος όταν ο Γιώργος Λεμπέσης κάλεσε στο βήμα την ταλαντούχο τραγουδίστρια Παυλίνα Βουλγαράκη η οποία και εντυπωσίασε με τις εξαιρετικές φωνητικές της ικανότητες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet