Παρών σε εκδηλώσεις ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου
Κοινωνία

Παρών σε εκδηλώσεις ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου

Σε εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 εντός και εκτός του Δήμου συμμετείχε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης.

Πιο συγκεκριμένα, παρέστη στην κοπή πίτας του συνδυασμού Χαλάνδρι σε Δράση, του τέως δημάρχου Χαλανδρίου και εκ νέου υποψηφίου Γιώργου Κουράση στον κινηματογράφο «Αίγλη» και δήλωσε σχετικά: «Είχα τη χαρά, μαζί με πολλούς αυτοδιοικητικούς από όλη την Αττική, να παρευρεθώ στην κοπή της πίτας του συνδυασμού του αγαπητού φίλου, που διεκδικεί εκ νέου τη θέση ευθύνης του δημάρχου Χαλανδρίου. Και μάλιστα μου έτυχε το φλουρί της βασιλόπιτας. Εύχομαι στον Γιώργο Κουράση και τους συνεργάτες του να έχουν και αυτοί τύχη σε αυτή την εκλογική χρονιά».

Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο κ. Μαυρίδης συμμετείχε στην ετήσια συνεστίαση των Αεροπροσκόπων της Πεύκης που έλαβε χώρα σε γνωστό εστιατόριο της Λυκόβρυσης. Ο δήμαρχος προέβη στην εξής δήλωση: «Οι Αεροπρόσκοποι της Πεύκης έχουν σημαντική δραστηριότητα και οι επικεφαλής του συστήματος αξίζουν πολλών συγχαρητηρίων, όπως και οι γονείς των παιδιών. Εύχομαι να δείξουν τον ίδιο ζήλο και αυτή τη χρονιά με μαζική συμμετοχή από τη Νέα Γενιά της πόλης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet