Παρών σε σειρά εκδηλώσεων κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Παρών σε σειρά εκδηλώσεων κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Σε μια σειρά από κοπές πρωτοχρονιάτικης πίτας παρέστη ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019.

Το πρωί της Κυριακής ο δήμαρχος βρέθηκε στην κοπή πίτας του Συλλόγου Μικρασιατών Πεύκης – Λυκόβρυσης «Ιωνία» που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης». Στην εκδήλωση συμμετείχε η Χορωδία της Κερκυραϊκής Εστίας Αθηνών που τραγούδησε κάλαντα και μικρασιατικά τραγούδια με μαέστρο τον Αιμίλιο Γιαννακόπουλο.

Στη συνέχεια μετέβη στη Λυκόβρυση, όπου συμμετείχε στην κοπή πίτας του Ιδρύματος «Βαρώνου Μιχαήλ Τοσίτσα», μετά από πρόσκληση του προέδρου του Ιδρύματος, Τάσου Αβέρωφ.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Αθλητικής Ένωσης Μαγκουφάνας 2004, παρουσία του δημάρχου, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπροσώπων της Κοινωνίας των Πολιτών. Ο σύλλογος απένειμε τιμητική πλακέτα  στους αθλητές Γιάννο Νασίκα και Βασίλη Ζερβό για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Επίσης, τιμητικές πλακέτες δόθηκαν στις αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ γυναικών για την άνοδο τους στη β΄ εθνική κατηγορία και στις αθλήτριες της ομάδας νεανίδων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Αγγελίνα Δεβελέκου, Κωνσταντίνα Παντερή και Άννα Παπαγεωργίου για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Οι κοπές πίτας των φορέων της πόλης μας συνεχίζονται. Αθλητικοί, πολιτιστικοί, εθνικοτοπικοί σύλλογοι και ιδρύματα που δραστηριοποιούνται στη Λυκόβρυση και την Πεύκη διοργανώνουν όμορφες εκδηλώσεις, που δίνουν την ευκαιρία απολογισμού της χρονιάς που τελείωσε και προγραμματισμού για τη χρονιά που ξεκινά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα Διοικητικά Συμβούλια και στα μέλη τους για τη σημαντική δράση τους.

»Εμείς ως δημοτική Αρχή προσπαθούμε να δίνουμε το “παρών” σε όσο το δυνατόν περισσότερες εκδηλώσεις που γίνονται αυτές τις ημέρες αλλά κυρίως να είμαστε έμπρακτα δίπλα τους, καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, με συνεργασίες, τόσο με τον Δήμο, όσο και με τα Νομικά μας Πρόσωπα, υποστήριξη κάθε είδους και κυρίως έργα υποδομής που διευκολύνουν τις δράσεις τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet