Πασχαλινά καλαθάκια από τη Janssen Ελλάδος σε δημότες Λυκόβρυσης – Πεύκης
Επιχειρήσεις – Αγορά

Πασχαλινά καλαθάκια από τη Janssen Ελλάδος σε δημότες Λυκόβρυσης – Πεύκης

Πασχαλινά καλαθάκια (EasterBaskets4Good), φτιαγμένα με πολύ αγάπη και κοινωνική ευθύνη από τους εθελοντές – εργαζόμενους στην εταιρεία Janssen Ελλάδος, Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson, γεμάτα με τα εδέσματα που επιτάσσουν τα ήθη και τα έθιμα του Πάσχα, μοιράστηκαν στους ωφελούμενους – δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου λίγο πριν την κορύφωση του Θείου δράματος και τη μεγάλη γιορτή του χριστιανισμού ανήμερα του Πάσχα. Τα καλαθάκια, που ήταν γεμάτα με τσουρέκι, κουλουράκια, σοκολατένια αυγουλάκια για τους μικρούς δημότες, αλλά και δύο κρασιά για το πασχαλινό γιορτινό τραπέζι, μοιράστηκαν στους ωφελούμενους στο πλαίσιο της δράσης Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Janssen4good» που υλοποιεί η Janssen Ελλάδος.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, ευχαριστεί θερμά την εταιρεία για την ευγενική προσφορά αγάπης προς τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, «ως εταιρικός συμπολίτης τους με έδρα τη δημοτική κοινότητα της Πεύκης».

«Η κοινωνική προσφορά είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς αυτή την εποχή της μακράς οικονομικής δυσπραγίας, με τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης ν’ αξιοποιεί ίδιους πόρους, αλλά και να συνεργάζεται με εταιρείες, φορείς και συλλόγους, με στόχο να ανακουφίσει την καθημερινότητα όλων όσοι είναι οικονομικά ευάλωτοι. Το παράδειγμα υπευθυνότητας της Janssen Ελλάδος δείχνει ότι όλοι μαζί μπορούμε!», τόνισε ο δήμαρχος.

Από την πλευρά του, ο κ. Μάκης Παπαταξιάρχης, διευθύνων σύμβουλος της Janssen Ελλάδος, Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson, δήλωσε:

«Η οικογένεια της Janssen Ελλάδος, συνεχίζοντας τη δράση “Janssen4good” και με αφορμή τις γιορτές του Πάσχα, με πολλή αγάπη και χαρά προσέφερε πασχαλινά δώρα για τους υποστηριζόμενους συνανθρώπους μας από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Σε μία περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης, η αλληλεγγύη και η προσφορά προς όσους έχουν ανάγκη, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εταιρικής μας κουλτούρας. Επιπλέον, περικλείει μια δυναμική συμμετοχή των εθελοντών – εργαζομένων μας, ώστε να αναλάβει κάθε ένας από εμάς έναν πιο ενεργό κοινωνικό ρόλο. Θερμές ευχές σε όλους με Υγεία, Αγάπη, Χαρά και Ελπίδα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet