ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης: Η επιτυχία αποτελεί μονόδρομο για το 2021
Κοινωνία

ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης: Η επιτυχία αποτελεί μονόδρομο για το 2021

Με αφορμή την έλευση του νέου έτους, η διοίκηση του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, σημειώνει ότι «βρισκόμαστε μπροστά σε μία νέα χρονιά, γεμάτη προκλήσεις», ενώ προσθέτει ότι «η επιτυχία είναι μονόδρομος, καθώς οφείλουμε να είμαστε συνεπείς και αντάξιοι του μηνύματος που έδωσαν οι πολίτες».

Συνεχίζοντας, τα μέλη του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, αναλύουν τις δράσεις του Νομικού Προσώπου, από την αρχή της προηγούμενης καραντίνας, ενώ ενημερώνουν περί των δράσεων που δρομολογούνται για τη νέα περίοδο.

Ειδικότερα, η διοίκηση αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Αφήνοντας πίσω μας το δύσκολο 2020, βρισκόμαστε μπροστά σε μία νέα χρονιά, γεμάτη προκλήσεις. Η στάση μας απέναντι στα νέα δεδομένα, πρέπει να είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις συνθήκες, ενώ η επιτυχία είναι μονόδρομος, καθώς οφείλουμε να είμαστε συνεπείς και αντάξιοι του μηνύματος που έδωσαν οι πολίτες του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Σε αυτό το πλαίσιο, το ΠΕΑΠ, όπως έκανε από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία, εντοπίζει τις επιλογές και παρέχει στους πολίτες του Δήμου, ό,τι περισσότερο, αξιοποιώντας το διαδίκτυο και τα νέα μέσα.

Στην παρούσα φάση και από την αρχή της τρέχουσας καραντίνας, πραγματοποιούνται με τηλεκπαίδευση μαθήματα στο ωδείο αλλά και στη θεατρική μας ομάδα, με μεγάλη συμμετοχή των ενδιαφερομένων, και υψηλό επίπεδο ικανοποίησης αναφορικά με την ποιότητα των υπηρεσιών.

Παράλληλα το ΠΕΑΠ, αξιοποιεί αυτόν τον χρόνο, συνεχίζοντας τις συντηρήσεις των υποδομών και προγραμματίζοντας δράσεις σε όλους τους τομείς.

Ειδικότερα, δίνει μεγάλη έμφαση:

  • Στις συντηρήσεις και τις επισκευές του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού της κολυμβητικής δεξαμενής Πεύκης.
  • Στην εκπόνησης της μελέτης για την  τοποθέτηση καμερών στο κολυμβητήριο Λυκόβρυσης και το περιβάλλοντα χώρο, προς αποφυγή λεηλασιών όπως έγινε στο πρόσφατο παρελθόν.

Παράλληλα, ως διοίκηση του ΠΕΑΠ, δρομολογούμε:

  • Την ανακατασκευή των γηπέδων τένις και αντικατάσταση των προβολέων τους με νέας τεχνολογίας φιλικών στο περιβάλλον.
  • Την αντικατάσταση των λαμπτήρων φωτισμού οροφής του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης.
  • Την αντικατάσταση των προβολέων της σκηνής του Πνευματικού Κέντρου Λυκόβρυσης.
  • Μετά τα έργα μόνωσης της οροφής στο πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης, προγραμματίζονται ελαιοχρωματισμοί και αντικαταστάσεις φθαρμένων τμημάτων της ψευδοροφής.

Σε φάση υλοποίησης, βρίσκονται και οι μελέτες σχετικά με επισκευές στη Βίλα Τζερμιά, όπου αξιοποιείται για τις ανάγκες του τμήματος ζωγραφικής. Επιδιορθώσεις του πατώματος, τοποθέτηση νέου νεροχύτη στη κουζίνα, αντικατάσταση των ειδών υγιεινής και τοποθέτηση πόρτας στη τουαλέτα, αλλά και αποκατάσταση των γύψινων διακοσμητικών της οροφής, είναι μερικές από τις παρεμβάσεις.

Στο πλαίσιο των εορτασμών των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, οργανώνουμε σχετικό αφιέρωμα και παράλληλα παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων για την πανδημία και είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε πολιτιστικό πρόγραμμα, το οποίο θα εντάσσεται στο πλαίσιο που θα ορίζεται για τον περιορισμό διάδοσης της πανδημίας. Στο ίδιο πλαίσιο, εντάσσονται και οι δράσεις που προγραμματίζουμε να αναπτύξουμε για το περιβάλλον και τον αθλητισμό.

Το ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης-Πεύκης, συνεχίζει να παρακολουθεί και να αξιολογεί τις καταστάσεις, ώστε σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου, τους εθελοντές και τη συμβολή της νέας τεχνολογίας, να είναι κάθε φορά σε θέση να προσφέρει στους φίλους του, τους δημότες, αλλά και στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής μας, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet