Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης-Πεύκης

Κατάμεστη υπήρξε η αίθουσα εκδηλώσεων «Μ. Αναγνωστάκης» κατά την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017.

Την πίτα ευλόγησαν ο πανοσιολογιότατος π. Ευστράτιος Φελέκης του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης και ο αιδεσιμότατος π. Γεώργιος Σταθόπουλος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης εκθειάζοντας το φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου.

Οι τυχεροί της νέας χρονιάς ήταν επτά καθώς εκτός από το φλουρί στην πίτα που κόπηκε υπήρχαν άλλα έξι στα κομμάτια που μοιράστηκαν.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι καταχειροκρότησαν την 25μελή παιδική χορωδία του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου «Ελληνοαγγλική Αγωγή» η οποία με μαέστρο τον μουσικολόγο, Γεώργιο Σιτώτη, και πιανιστική συνοδεία της καθηγήτριας και μαέστρου χορωδιών, Ελευθερίας Βούλγαρη, γοήτευσε τους παρευρισκόμενους με τις γιορτινές της μελωδίες. Ο Σύλλογος, με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τον διευθυντή του εκπαιδευτηρίου, Χριστόδουλο Κακαδιάρη, καθώς και όλους τους συντελεστές για την υπέροχη παρουσία στην εκδήλωση. Παράλληλα, ευχαριστεί όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που παρευρέθηκαν.

Συγκεκριμένα, τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσο Μαυρίδη, την επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και της δημοτικής παράταξης Κοινωνία Ενεργών Πολιτών, Μ. Γώγου, τον εκπρόσωπο της δημοτικής παράταξης Συμμαχία Πολιτών, δημοτικό σύμβουλο, Κ. Μπαλδεράνο, τον επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Ανατροπής Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μ. Πάγκαλο, τον επικεφαλής της Λυκόβρυση Πεύκη.-, Δ. Κωνστάντο, τους αντιδημάρχους Ευαγ. Παπανικολάου, Ν. Γκαραβέλλα και Χρ. Σκαμάκη, τον πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Χρ. Φωτίδη, τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ, Αντ. Τσελέντα, τον αντιπρόεδρο του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ, Γ. Καρύμπα, την ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο, τ. πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και εντεταλμένη σύμβουλο Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μ. Πατούλη-Σταυράκη, τη δημοτική σύμβουλο Γ. Ποριώτου, την ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο Εύη Παπαδημούλη, τον τοπικό σύμβουλο Λυκόβρυσης Κ. Κωνσταντινίδη, τον τέως δήμαρχο Δ. Φωκιανό, την πρώην Αντιδήμαρχο Λυκόβρυσης, Ζωή Διαπούλη και τον εκπρόσωπο της Δημοτικής ομάδας Λυκόβρυση-Πεύκη 2020, Π. Ιωάννου.

Παράλληλα, για τη συμμετοχή στην εκδήλωση ο Σύλλογος ευχαριστεί την πρόεδρο της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης – Λυκόβρυσης, Έλλη Μήτση, την εκπρόσωπο του Συλλόγου Κρητών «Ο Τάλως», Αθ. Πετρουλάκη, την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πεύκης – Λυκόβρυσης, Χριστίνα Παπαρούπα, τον πρόεδρο της Κίνησης Πολιτών Λυκόβρυσης, Χρ. Παπαδιαμάντη, τον πρόεδρο του Συλλόγου Μικρασιατών «Ιωνία», Γ. Γαζεπίδη, την πρόεδρο του Συλλόγου Ηπειρωτών Βορείων Προαστίων, Δ. Παππά, τον πρόεδρο του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου «Αριστοτέλης», Ελ. Γιαννουλόπουλο, την εκπρόσωπο του Πολιτιστικού-Εξωραϊστικού Συλλόγου «Η Πεύκη», Μ. Δασκαλάκη, την πρόεδρο του χορευτικού Συλλόγου Λυκόβρυσης «Αστροφεγγιά», Χρ. Χαριτάκη, την εκπρόσωπο της ομάδας «Οι Φίλοι της Θένιας», Μ. Μουρατίδη, την πρόεδρο του αστικού μη κερδοσκοπικού Σωματείου «ΘΕΛΩ», Κ. Λιούτα, καθώς και την πρόεδρο του Συλλόγου «Πευκιώτικες Ρίζες», Ζωή Πιπερίγκου, για τις ευχές της.

Για τη μουσική κάλυψη της εκδήλωσης ο Σύλλογος ευχαριστεί τον κ. Δ. Νικολάου, καθώς και τον ηχολήπτη Σωτήρη Γκρέμο για τη συνεισφορά τους στην άρτια οργάνωση της εκδήλωσης.

Τα δώρα για τους τυχερούς της εκδήλωσης, που ήταν προσφορά μελών του Συλλόγου, ήταν δύο δωρεάν προσκλήσεις για καφέ ή κρασί για δύο άτομα στο καφέ του Μουσείου Ισλαμικής Τέχνη (Θησείο) από την κα Δ. Μεντεσίδου, ένα χειροποίητο κόσμημα και ένα χειροποίητο γούρι από την κα Ανδρ. Μαμουνή, ένα έργο ακουαρέλας από την κα Δ. Σουλτάτη και δύο έργα ζωγραφικής από την κα Β. Μάλαμα.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet