Πολίτες σε Δράση: Να αποκατασταθεί η πλήρης λειτουργία του «Παίδων Πεντέλης»
Κοινωνία

Πολίτες σε Δράση: Να αποκατασταθεί η πλήρης λειτουργία του «Παίδων Πεντέλης»

Την αποκατάσταση της πλήρους λειτουργίας του Νοσοκομείου «Παίδων Πεντέλης» ζητεί η δημοτική παράταξη της Λυκόβρυσης-Πεύκης Πολίτες σε Δράση, με επικεφαλής τον Ηλία Κατσαρό.

Η δημοτική παράταξη αναφέρει σχετικά:

«Το Γενικό Νοσοκομείο “Παίδων Πεντέλης” καλύπτει εδώ και πολλά χρόνια κατά πολύ μεγάλο βαθμό τις ανάγκες που προκύπτουν και αφορούν την υγεία των παιδιών της ευρύτερης περιοχής μας.

Η απόφαση του υπουργείου Υγείας να προχωρήσει σε προσωρινή αναστολή των εφημεριών, ώστε η νοσοκομειακή δομή να μετατραπεί σε εμβολιαστικό κέντρο για παιδιά, έχει προκαλέσει, εύλογα κατά τη γνώμη μας, μεγάλη ανησυχία και ποικίλες αντιδράσεις.

Ο κομβικός ρόλος του εν λόγω νοσοκομείου, καθώς και η υγειονομική κρίση που βιώνουμε, καθιστούν απαραίτητη την απρόσκοπτη λειτουργία του. Είναι σαφές ότι μπορούν να βρεθούν άλλες λειτουργικές λύσεις όσον αφορά τον εμβολιασμό, χωρίς να υποβαθμίζεται η νοσοκομειακή περίθαλψη των παιδιών της περιοχής μας.

Η παράταξή μας ανταποκρίνεται θετικά στο κάλεσμα της Ένωσης Γονέων Λυκόβρυσης-Πεύκης για κοινή γραμμή όλων των φορέων και των παρατάξεων του Δήμου μας στην προσπάθεια για άμεση αποκατάσταση της πλήρους λειτουργίας του Νοσοκομείου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet