Προσφορά φαρμάκων στο Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης από τη δημοτική παράταξη Δήμος Μπροστά+
Κοινωνία

Προσφορά φαρμάκων στο Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης από τη δημοτική παράταξη Δήμος Μπροστά+

Τη Δευτέρα 22/6/2020 τα μέλη της δημοτικής παράταξης Δήμος Μπροστά+ προσέφεραν στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης φάρμακα τα οποία συλλέχθηκαν από τα μέλη της, αλλά και την τοπική κοινωνία.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη προσφορά αλληλεγγύης, η παράταξη «ευχαριστεί το σύνολο του προσωπικού των κοινωνικών δομών που στηρίζουν καθημερινά, τους “αδύναμους” συμπολίτες μας».

Επιπροσθέτως, ο Δήμος Μπροστά+ σημειώνει ότι «είναι σαφές και ξεκάθαρο πως η έμπρακτη στήριξη των Κοινωνικών Υποδομών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, πρέπει να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για κάθε δημοτική αρχή».

Τη δημοτική παράταξη εκπροσώπησαν οι Γιάννης Ιωαννίδης, Γιώργος Κοκκινάς, Μαρία Τραγάδη, Ελένη Μανδαμαδιώτου και ο Χαράλαμπος Καρανάσος.

Η προϊσταμένη των δημοτικών πολυιατρείων, Σ. Νίκου, ενημέρωσε τον επικεφαλής της παράταξης, Μάριο Ψυχάλη, για τη λειτουργία των κοινωνικών δομών του ΚΟΙΠΑΠ, ενώ από την πλευρά του ο κ. Ψυχάλης δήλωσε ότι είναι αρωγός στην ανάπτυξη εκτεταμένου δικτύου κοινωνικής στήριξης, με στόχο τη μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet