Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε για πρώτη φορά η Ένωση Γονέων
Κοινωνία

Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε για πρώτη φορά η Ένωση Γονέων

Η Ένωση Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης πραγματοποίησε, με ιδιαίτερη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή, στις 7 το απόγευμα της Κυριακής 15 Ιανουαρίου 2017, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της. Τη βασιλόπιτα ευλόγησαν και έκοψαν ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης π. Ευστράτιος του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης και ο αιδεσιμολογιότατος π. Γεώργιος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης.

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που πραγματοποιήθηκε φέτος για πρώτη φορά, παρέστη ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά και ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων για την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία, όπως ανέφερε.

Ακόμη στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν ευχές ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, οι αντιδήμαρχοι Βαγγέλης Παπανικολάου και Νίκος Γκαραβέλας, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Μαρία Γώγου, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, Μανόλης Πάγκαλος, Παναγιώτης Ασβεστάς, Δημήτρης Κωνστάντος, η τέως πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Χρήστος Φωτίδης και Γιάννης Μαρμαγγιόλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Πανταζής, Κώστας Μπαλδεράνος και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Κωνσταντόπουλος και Εύη Παπαδημούλη.

Παρόντες, επίσης, ήταν οι πρώην πρόεδροι της Ένωσης, Λευτέρης Γιαννουλόπουλος και Διονύσης Μανιάτης, ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Νέας Ιωνίας, Χρήστος Σταθόπουλος, καθώς και οι διευθυντές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης, Κωνσταντίνος Θηβαίος, του 1ου Γυμνασίου Πεύκης, Μαρία Λυμπερτού, του 2ου Γυμνασίου Πεύκης, Θεοδώρα Μαζιώτη, του 1ου ΓΕΛ Πεύκης, Ανδρέας Κότσιφας, του ΓΕΛ Λυκόβρυσης, Γιάννης Μαρμαγγιόλης και η υποδιευθύντρια του Γυμνασίου Λυκόβρυσης, Νικολίτσα Παπαδοπούλου.

Από τους Συλλόγους Γονέων παρευρέθηκαν οι πρόεδροι του Ειδικού Σχολείου Κωφών και Βαρηκόων Λυκόβρυσης – Πεύκης, Ευστράτιος Γεωργέλης, του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης, Ερμιόνη Ηλιάδου, του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης, Αργύρης Λιλής, του 1ου Γυμνασίου Πεύκης, Γιώργος Τζιμέας, του 2ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου Πεύκης, Μιχάλης Αδαμίδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου 2ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης, Διονυσία Κατσούρα και του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης, Νάνσυ Γεωργοπούλου.

Από άλλους συλλόγους και φορείς παρευρέθηκαν: από τη Δημοτική Ομάδα Λυκόβρυση-Πεύκη 2020 ο Παναγιώτης Ιωάννου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών «Ιωνία», Γιώργος Γαζεπίδης, ο πρόεδρος του Συλλόγου «Αριστοτέλης», Λευτέρης Γιαννουλόπουλος, η πρόεδρος των Αεροπροσκόπων Πεύκης, Σοφία Γουναροπούλου, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης, Βίκυ Μάλαμα, η πρόεδρος Ηπειρωτών Βορείων Προαστίων, Δώρα Παππά, η γεν. γραμματέας του Συλλόγου «Πευκιώτικες Ρίζες», Καίτη Μαρκουλάκη και από τον Σύλλογο «Οι φίλοι της Θένιας» η κα Μαρία Μουρατίδη.

Η Ένωση Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης ευχαριστεί, με ανακοίνωσή της, όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή της και εύχεται ένα «Ευτυχισμένο, Δημιουργικό και Ευλογημένο 2017».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet