Πρωτοχρονιάτικη πίτα για τους εργαζόμενους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και των Ν.Π.
Κοινωνία

Πρωτοχρονιάτικη πίτα για τους εργαζόμενους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και των Ν.Π.

Σε «ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα», όπως λέει η σχετική ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους εργαζομένους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και των Νομικών Προσώπων του, ΠΕΑΠ και ΚΟΙΠΑΠ, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020.

Μετά τον αγιασμό, πέραν του δημάρχου, χαιρετισμό απηύθυναν οι αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λυκόβρυσης. Δέκα εργαζόμενοι, μετά από κλήρωση, κέρδισαν 2 ημέρες άδειας, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης υπήρχε κέρασμα από τη διοίκηση προς τους εργαζομένους.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε με την ευκαιρία της εκδήλωσης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που και εφέτος είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε ευχές για μια καλή χρόνια με υγεία για όλους τους εργαζομένους και για τις οικογένειές τους. Προσωπικά, τόσο ως δήμαρχος όσο και ως γενικός γραμματέας της ΠΕΔΑ, καταβάλλω προσπάθειες για τα θέματα των εργαζομένων, καθώς και για τη δυνατότητα προσλήψεων, που είναι απαραίτητες.

»Θέλω να ευχαριστήσω, για μια ακόμα φορά, τους συνεργάτες μας, το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου μας και των νομικών προσώπων μας, όλους τους εργαζομένους που καθημερινά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας μέσα από όλες τις δομές και τις υπηρεσίες του. Συγχαρητήρια σε όλους! Να έχουμε καλή χρονιά και να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet