Πρόσληψη ενός στελέχους εστίασης
Κοινωνία

Πρόσληψη ενός στελέχους εστίασης

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός ατόμου για την υλοποίηση του έργου «Επιστημονική Εταιρεία για την Κοινωνική Συνοχή & Ανάπτυξη _ Δίκτυο Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης στους Δήμους Μεταμόρφωσης, Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, Ηρακλείου Αττικής και Λυκόβρυσης – Πεύκης», στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Η σύμβαση έργου αφορά στην ειδικότητα Δ.Ε. Στελέχη κουζίνας/ εστίασης και έχει διάρκεια από την ημερομηνία πρόσληψης έως τις 19 Φεβρουαρίου 2015.

Οι ωφελούμενοι της πράξης πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε. ή να είναι ομογενείς ή μετανάστες με δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στην Ελλάδα.
  • Να είναι άνεργοι/ες νέοι/ες έως 30 ετών.
  • Να είναι άνεργοι με δελτίο ανεργίας σε ισχύ.

Οι υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν τα κατά περίπτωση απαιτούμενα δικαιολογητικά όπως αυτά ορίζονται ακολούθως:

  • Αποδεικτικό στοιχείο ταυτότητας (για τους Έλληνες πολίτες και τους πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε.).
  • Ταυτότητα ομογενούς (για τους Έλληνες ομογενείς).
  • Άδεια διαμονής σε ισχύ (για τους νόμιμα διαμένοντες υπηκόους τρίτων χωρών).
  • Κάρτα ανεργίας ή Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86, με θεωρημένο το γνήσιο υπογραφής, περί ανεργίας και μη έναρξης επιτηδεύματος.
  • Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
  • Αντίγραφο Φορολογικής Δήλωσης Οικονομικού Έτους 2012 (Ε1 θεωρημένο από ΔΟΥ ή Υπεύθυνη Δήλωση θεωρημένη από την Εφορία ότι δεν υποβάλλεται Φορολογική Δήλωση για το Οικονομικό Έτος 2012.
  • Απόφαση αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής ή απόφαση των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας με την οποία θα πιστοποιείται το ποσοστό και το είδος της αναπηρίας (ΑΜΕΑ).
  • Βεβαίωση από επίσημο φορέα ή άλλο θεσμοθετημένο για τον σκοπό αυτό δημόσιο ή ιδιωτικό θεραπευτικό ίδρυμα, από την οποία θα προκύπτει ότι ο υποψήφιος είναι, ή διατέλεσε στο παρελθόν, χρήστης ναρκωτικών ή άλλων ουσιών (άτομα εξαρτημένα ή απεξαρτημένα από ουσίες).
  • Βεβαίωση από δημόσιο νοσηλευτικό ίδρυμα ή αρμόδια υγειονομική υπηρεσία από την οποία θα προκύπτει ότι ο εργαζόμενος είναι φορέας του ιού HIV (οροθετικοί).
  • Βεβαίωση του διευθυντή του Σωφρονιστικού Καταστήματος από την οποία θα προκύπτει ο εγκλεισμός του εργαζόμενου στο σωφρονιστικό κατάστημα, ή αποφυλακιστήριο που έχει εκδοθεί την τελευταία πενταετία από το οποίο θα προκύπτει η συνεχής φυλάκιση του εργαζόμενου τουλάχιστον για 6 μήνες (φυλακισμένοι, αποφυλακισμένοι).
  • Πιστοποιητικό του οικείου Δήμου ή Κοινότητας, πρόσφατης έκδοσης, ότι ο υποψήφιος είναι εγγεγραμμένος στο δημοτολόγιο (για την απόδειξη του κριτηρίου της εντοπιότητας).

Εάν η εργασιακή εμπειρία αποτελεί απαιτούμενο σύμφωνα με την ανακοίνωση προσόν για ορισμένες θέσεις απασχόλησης, ανάλογα με την ειδικότητα πρόσληψης (με ή χωρίς άδεια άσκησης επαγγέλματος) οι υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν τα κατά περίπτωση (π.χ., μισθωτοί, ελεύθεροι επαγγελματίες, απασχολούμενοι στο δημόσιο κ.ά.) απαραίτητα δικαιολογητικά απόδειξης της ζητούμενης εμπειρίας (π.χ., βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα, βεβαίωση εργοδότη, υπεύθυνη δήλωση εμπειρίας κ.λπ.).

Το διάστημα υποβολής των αιτήσεων ορίζεται σε δεκαπέντε (15) ημερολογιακές ημέρες, δηλαδή έως και 18 Αυγούστου 2014. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν σχετική «Αίτηση Συμμετοχής» και να προσκομίσουν αυτήν με τα αναγκαία δικαιολογητικά και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση:

Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία: «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ», Κλεισόβης 12, Αθήνα Τ.Κ. 106 77, τηλ. επικοινωνίας: 210 3303060.

Δείτε την Ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet