Πυροσβέστες… έγιναν για λίγο μαθητές του 1ου Παιδ. Σταθμού Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Πυροσβέστες… έγιναν για λίγο μαθητές του 1ου Παιδ. Σταθμού Λυκόβρυσης-Πεύκης

Η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Παιδεία – Κοινωνική Προστασία – Αλληλεγγύη» (ΚΟΙΠΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Άννα Ασπραδάκη, μαζί με τη διευθύντρια και τις δασκάλες του τμήματος «Νερομπογιές» του 1ου Παιδικού Σταθμού του Δήμου συνόδεψαν τους μικρούς μαθητές στον 6ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών.

Οι μικροί μαθητές πλημμύρισαν τον χώρο με χαρούμενες φωνές, αλλα και έδειξαν και ενδιαφέρον για όλα όσα άκουγαν και έμαθαν. Πυροσβέστες ξενάγησαν και ενημέρωσαν τα παιδιά για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν στους συνανθρώπους μας 24 ώρες το 24ωρο και με όλες τις καιρικές συνθήκες. Επίσης, τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τη μάνικα με το νερό, αλλά και με τη βοήθεια των πυροσβεστών να κατέβουν από την ειδική τσουλήθρα.

Η κ. Άννα Ασπραδάκη ευχαρίστησε τους πυροσβέστες και έδωσε συγχαρητήρια στη διευθύντρια Σταυρούλα Βαρδάκου και το εκπαιδευτικό προσωπικό για αυτές τις πολύτιμες εκπαιδευτικές επισκέψεις. Οι επισκέψεις στον πυροσβεστικό σταθμό θα συνεχιστούν και από τους τρεις παιδικούς σταθμούς.

«Είχα την χαρά να επισκεφτώ με τις “Νερομπογιές” του 1ου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού τον 6ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών. Ας μην ξεχνάμε ότι οι πυροσβέστες κάνουν ένα επάγγελμα που ο κίνδυνος είναι συνυφασμένος με την καθημερινότητά τους. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να σκεφτούν τη δικιά τους ζωή όταν κάποιος συνάνθρωπος μας βρίσκεται σε κίνδυνο. Σε κάθε περίπτωση εκεί που επιχειρεί ο πυροσβέστης όλοι οι άλλοι έχουν απομακρυνθεί γι΄ αυτό ο σεβασμός και ο θαυμασμός μας είναι απεριόριστος» τόνισε η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδακη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet