Π. Ιωάννου: Κύριε Μαυρίδη σεβαστείτε τα ιερά σύμβολα της πατρίδας μας
Κοινωνία

Π. Ιωάννου: Κύριε Μαυρίδη σεβαστείτε τα ιερά σύμβολα της πατρίδας μας

Να «σεβαστεί τις ελληνικές σημαίες στα δημόσια κτήρια του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης» καλεί τον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Δημιουργία Παναγιώτης Ιωάννου.

Ο κ. Ιωάννου αναφέρει σχετικά:

«Κύριε Μαυρίδη, καλές οι παράτες, τα σουλάτσα και οι φωτογραφίσεις σας πρόσφατα, αλλά ενδιαφερθείτε επιτέλους και για τον Δήμο, του οποίου οι πολίτες έχουν την ατυχία να προΐστασθε και τουλάχιστον σεβαστείτε τα ιερά σύμβολα της πατρίδας μας. Σεβαστείτε τις ελληνικές σημαίες στα δημόσια κτήρια του Δήμου μας και στα μνημεία μας.

Μόλις ανέλαβα αντιδήμαρχος στις 7 Σεπτεμβρίου 2019 πρώτη δουλειά μου ήταν να βάλω σε όλους τους ιστούς του Δήμου καινούργιες ελληνικές σημαίες και κάθε χρόνο να τις συντηρώ. Τον Οκτώβριο 2021 ενημέρωσα και με φωτογραφίες ότι η σημαία στον κεντρικό ιστό (Πεύκη) του Δήμου μας είναι κουρέλια και μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει αλλαχτεί.

Η σημαία έξω από το δημαρχείο της Λυκόβρυσης από τον Νοέμβριο δεν υπάρχει (26 Οκτωβρίου παραιτήθηκα από αντιδήμαρχος, όπου το γραφείο μου ήταν στο δημαρχείο Λυκόβρυσης και έβλεπα με υπερηφάνεια την σημαία μας). Περίμενα μέχρι σήμερα να δω να μπαίνουν οι σημαίες στους ιστούς, όμως κανείς δεν ενδιαφέρθηκε από τη δημοτική αρχή. Έτσι, αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε να κάνει ο ανύπαρκτος δήμαρχός μας. Αγοράσαμε σημαίες και πήγαμε να τις βάλουμε.

Τοποθετήσαμε στην Πεύκη, αλλά στην Λυκόβρυση ήταν αδύνατον, γιατί χρειαζόταν σκάλα, καθώς το σχοινί είχε φύγει από τον ιστό. Ελπίζουμε ότι κάποιος από τον Δήμο θα ενδιαφερθεί. Αποδείξτε ότι υπάρχετε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet