Π. Ιωάννου: «Μένουμε σπίτι» αλλά είμαι εδώ για οποιοδήποτε θέμα απασχολεί δημότες και φορείς
Κοινωνία

Π. Ιωάννου: «Μένουμε σπίτι» αλλά είμαι εδώ για οποιοδήποτε θέμα απασχολεί δημότες και φορείς

Ο αρμόδιος, για την Επιχειρηματικότητα, αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Παναγιώτης Ιωάννου, ενημερώνει δημότες και φορείς ότι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του για οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει, «συνεχίζουμε να Μένουμε Σπίτι, αλλά για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για θέματα όπως το γραφείο δημότη, επιχειρηματικότητα, αδελφοποιήσεις κ.ά.».

Μέσα από την επίσημη πλατφόρμα «e-Presence.gov.gr», όπως αναφέρει ο κ. Ιωάννου, «οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν, ώστε να υπάρξει από κοινού συζήτηση, να συνεδριάσουμε με το Δ.Σ. του φορέα σας, να οργανώσουμε μια σύσκεψη, βρίσκοντας λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν».

Όσοι επιθυμούν μπορούν να καλέσουν στον τηλ. αριθμό 213 2051736 ή να στείλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected]».

Εφικτός, όπως ενημερώνει ο αντιδήμαρχος, είναι και ο προγραμματισμός τηλεδιάσκεψης μέσα στο Σαββατοκύριακο.

«Μείνε σπίτι. Εγώ θα είμαι κοντά σου. Περιμένω την πρόσκληση σας», σημειώνει ο κ. Ιωάννου, προσθέτοντας ότι σύντομα θα ενημερώσει και για την πλατφόρμα επιχειρηματικότητας και ανέργων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet