Π. Ιωάννου: Μήνυμα προς μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς ενόψει των εξετάσεων
Κοινωνία

Π. Ιωάννου: Μήνυμα προς μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς ενόψει των εξετάσεων

Με την ευκαιρία των προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων των σχολείων του Δήμου Λυκόβρυσης–Πεύκης, ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Νέα Δημιουργία Παναγιώτης Ιωάννου έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

«Αγαπητοί μαθητές του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, σε λίγες ημέρες ξεκινάει η προσπάθειά σας στις προαγωγικές ή αντίστοιχα στις απολυτήριες εξετάσεις του σχολείου σας. Μια ακόμη πολύ δύσκολη χρονιά, με τα εμπόδια που η πανδημία έστησε μπροστά σας και πάλι και πρόσφατα με τις ζοφερές εικόνες του πολέμου στην Ουκρανία, φτάνει στο τέλος της.

Φτάσατε ως εδώ με μεγάλη προσπάθεια και αγώνα και τώρα καλείστε να ολοκληρώσετε τη χρονιά με τη συμμετοχή σας στις εξετάσεις.

Έχετε την πλήρη συμπαράστασή μου στις αγωνίες σας και στο δημιουργικό άγχος που σας διακατέχει και τις ολόθερμες ευχές μου για καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα, με ευόδωση κάθε σας στόχου.

Αγαπητοί γονείς , εσείς που σταθήκατε δίπλα στα παιδιά σας όλη τη χρονιά και συμπαρασταθήκατε στις ειδικές συνθήκες που αντιμετώπισαν, σας ευχαριστώ και σας εύχομαι να συνεχίσετε την ενίσχυση των παιδιών και της προσπάθειάς τους με κάθε τρόπο, βοηθώντας τα να ξεπεράσουν το άγχος των εξετάσεων και τονίζοντάς τους ότι η γονική αγάπη και φροντίδα είναι πάντα εκεί δίπλα τους.

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, εσείς που θα αξιολογήσετε τη νέα γενιά και τις προσπάθειές της, σας εύχομαι καλό κουράγιο και δύναμη, ευθυκρισία και κατανόηση των ειδικών συνθηκών και δυσκολιών, που και εσείς μαζί με τη μαθητική νεολαία περάσατε και αυτήν τη χρονιά.

Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και στην κοινωνία του Δήμου μας να ωφεληθεί από τη νέα γενιά, που θα ενσωματωθεί μετά τις εξετάσεις στα δημοτικά δρώμενα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet