Π. Ιωάννου: Χάος και εγκατάλειψη των πολιτών στον χιονιά – Πού είναι η δημοτική αρχή Λυκόβρυσης-Πεύκης;
Κοινωνία

Π. Ιωάννου: Χάος και εγκατάλειψη των πολιτών στον χιονιά – Πού είναι η δημοτική αρχή Λυκόβρυσης-Πεύκης;

Για «χάος και εγκατάλειψη» του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης στον χιονιά κάνει λόγο ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Δημιουργία Παναγιώτης Ιωάννου, ο οποίος κατηγορεί τον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη ότι «κρύβεται» και έχει αφήσει την πόλη στο έλεος της κακοκαιρίας.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

«Για άλλη μια φορά παντελής έλλειψη οργάνωσης για αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών συνθηκών από τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Παρ’ όλο που το φαινόμενο ήταν αναμενόμενο και όλοι οι Δήμοι του Λεκανοπεδίου οργανώθηκαν με μηχανήματα και εκχιονιστικά οχήματα να ανοίγουν τους δρόμους, αλάτι να μοιράζεται στους κατοίκους για να ρίξουν στις εισόδους των σπιτιών τους και των γκαράζ, δημοτικές αίθουσες να είναι ανοιχτές για ανάγκες τυχόν αναξιοπαθούντων δημοτών, υπηρεσίες υγειονομικής και άλλης βοήθειας σε ετοιμότητα, γραμμές πολίτη σε επαγρύπνηση και πλήρη λειτουργία, αυτά δεν συμβαίνουν στον Δήμο μας.

Ο δήμαρχος και πάλι εξαφανισμένος. Καμία παρουσία, κανένας συντονισμός, καμία λύση στα προβλήματα των δημοτών.

Δημότες και φιλότιμοι δημοτικοί υπάλληλοι, με διάθεση προσφοράς, αλλά εγκαταλελειμμένοι από τη διοίκηση του Δήμου, τηλεφωνούν απελπισμένοι σε μένα ή όπου νομίζει ο καθένας ότι μπορεί να πάρει κάποια απάντηση, κάποια βοήθεια, κάποια έστω ηθική υποστήριξη, ενώ εκφράζουν και την αγανάκτησή τους για την απουσία της δημοτικής αρχής.

Και όχι μόνον από το τηλέφωνο! Όπου κοιτάξει κανείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις σχετικές με τον Δήμο μας ομάδες, ανεξάρτητα από πολιτικούς ή κομματικούς χρωματισμούς, ανεξάρτητα από παρατάξεις, όλοι κατηγορούν ανοιχτά την απουσία του δημάρχου και κάθε υπεύθυνης εκπροσώπησης της δημοτικής αρχής.

Κύριοι είστε επιεικώς απαράδεκτοι, όχι μόνον γιατί είστε ανίκανοι να δώσετε λύσεις στους δημότες, όχι μόνον γιατί δεν προβλέψατε και δεν οργανώσατε τίποτε, αλλά και γιατί κρύβεστε!

Ναι κρύβεστε, όπως κάνετε όλα αυτά τα χρόνια, είτε φοβισμένοι, είτε ανίκανοι, είτε αδιάφοροι!

Τι από όλα;

Οι δημότες θα σας απαντήσουν έμπρακτα!

Αλλά και πάλι οι ευθύνες σας δεν είναι μόνον πολιτικές… Θα μιλήσουμε μετά την κακοκαιρία και θα κληθείτε να αναλάβετε τις ευθύνες σας…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet