Σε αποκριάτικη συνεστίαση του Συλλόγου «Η Πεύκη» η Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Κοινωνία

Σε αποκριάτικη συνεστίαση του Συλλόγου «Η Πεύκη» η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Στην καθιερωμένη αποκριάτικη συνεστίαση του Συλλόγου «Η Πεύκη», σε μια φιλική ατμόσφαιρά με γιορτινή διάθεση, παρέστη την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, τέως πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Μαζί με πολλούς πολίτες του Δήμου που ανταποκρίθηκαν στο γιορτινό κάλεσμα του προέδρου του Συλλόγου, Βασίλη Μήκα, και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, η κα Μ. Πατούλη είχε την ευκαιρία να μοιραστεί στιγμές κοινωνικής συναναστροφής και ποιοτικής ψυχαγωγίας σε μια αποκριάτικη εκδήλωση που αποτελεί γνήσια συλλογική έκφραση των διαχρονικών δρωμένων του τόπου. Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της κας Μ. Πατούλη, «στο ευχάριστο κλίμα που υπήρχε στον χώρο, κυριάρχησαν εποικοδομητικοί διάλογοι με αρκετούς Πευκιώτες, που αγαπούν και σέβονται τον τόπο, αναπτύσσοντας σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρινούς έκφρασης».

Παράλληλα, στην ανακοίνωση της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου σημειώνεται: «Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους διοργανωτές που με μεράκι και θέληση κρατούν ζωντανές τις παραδόσεις στον Δήμο μας, δημιουργούν ερεθίσματα κοινωνικής συναναστροφής, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τον πολλαπλό και ευεργετικό τους ρόλο».

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet