Σε γιορτή των αθλητών Special Olympics Hellas η Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Κοινωνία

Σε γιορτή των αθλητών Special Olympics Hellas η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Δίνοντας το «παρών» σε μια ξεχωριστή εκδήλωση η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, τέως πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ του Δήμου, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, τίμησε τους αθλητές των Special Olympics Hellas και τους ευχήθηκε «η νέα χρονιά να ακτινοβολεί τη δύναμη και την αισιοδοξία που χαρακτηρίζει την αέναη αγωνιστική τους προσπάθεια».

Συγκεκριμένα, η κα Μ. Πατούλη παρέστη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου που συνδυάστηκε με αποκριάτικη γιορτή και πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων «Αλέξανδρος Γαρδέλης» στο Κέντρο Κεραμικής Τέχνης του Δήμου Αμαρουσίου. Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης συνεχάρη τον πρόεδρο των Special Olympics Hellas, πρέσβη ε.τ., Διονύσιο Κοδέλλα, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους προπονητές για τις σπουδαίες διακρίσεις που έχουν πετύχει, αναδεικνύοντας την Ελλάδα στα υψηλότερα αθλητικά βάθρα, αλλά και για την αγάπη με την οποία, όπως ανέφερε, υπηρετούν τους σκοπούς τους.

Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα αγάπης και χαράς η κα Μ. Πατούλη συνομίλησε με τους παρευρισκόμενος, άκουσε τις εμπειρίες που βιώνουν καθημερινά, αντάλλαξε απόψεις, αλλά και, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, θαύμασε το πάθος τους για ενεργό συμμετοχή στον στίβο της ζωής, που γεννά διακρίσεις και υπερηφάνεια.

Η ανεξάρτητη σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης διασκέδασε με όλα τα παιδιά, χορεύοντας με κέφι,  ανταλλάσσοντας ευχές τόσο για τη νέα χρονιά όσο και για τις επικείμενες εορταστικές ημέρες των Απόκρεων. Παράλληλα, φωτογραφήθηκε με τον Μαρουσιώτη πρωταθλητή των Special Olympics και αγαπημένο φίλο Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου, καθώς και με πολλούς παρευρισκόμενους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet