Σε εκδήλωση του 4ου Δημοτικού Πεύκης στελέχη της Λυκόβρυσης – Πεύκης 2020
Κοινωνία

Σε εκδήλωση του 4ου Δημοτικού Πεύκης στελέχη της Λυκόβρυσης – Πεύκης 2020

Ομάδα εννέα στελεχών του δημοτικού συνδυασμού Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 παραβρέθηκαν στην εκδήλωση πρωτοβουλιών των μαθητών του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης, οργανωμένη από τον δραστήριο Σύλλογο Γονέων.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, οι πρωτοβουλίες των μαθητών κατέπληξαν. Αθλοπαιδιές, μουσική, μα προπάντων μαγειρική από τους μικρούς μαθητές, οι οποίοι έδειχναν τη φαντασία τους, αλλά και την ευχαρίστησή τους γι’ αυτό που έκαναν. Κι αυτό γιατί οι μαθητές ήξεραν πως ό,τι μαγειρέψουν θα μοιραστεί ως προσφορά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και βρίσκονται σε πραγματική ένδεια.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στα στελέχη της Λυκόβρυσης – Πεύκης 2020 η παρουσία στην εκδήλωση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Τάκη Οικονομόπουλου, ο οποίος μίλησε πολύ ένθερμα στους μαθητές για την αξία του αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι», με τους μικρούς μαθητές του σχολείου να τον παρακολουθούν με πολύ προσοχή και ενδιαφέρον.

Η δημοτική παράταξη συγχαίρει τον Σύλλογο Γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης και εύχεται να βρεθούν μιμητές σε τέτοιες πρωτοβουλίες και σε άλλους συλλόγους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet