Σε εκδηλώσεις κοπής πίτας για το νέο έτος ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Σε εκδηλώσεις κοπής πίτας για το νέο έτος ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Σε εκδηλώσεις κοπής πίτας για το νέο έτος συλλόγων που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, αλλά και σε άλλες εκδηλώσεις παρέστη ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019.

Αρχικά ο δήμαρχος βρέθηκε στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Α.Ο. Πεύκης, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», στη συνέχεια στην αντίστοιχη εκδήλωση του Λαογραφικού – Ιστορικού Συλλόγου «Πευκιώτικες Ρίζες», ο οποίος πραγματοποίησε και την ετήσια γενική του συνέλευση στον ίδιο χώρο, ενώ συμμετείχε και στην κοπή πίτας του Συλλόγου Κρητών Πεύκης – Λυκόβρυσης «Ο Τάλως», που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ηλιακό Χωριό.

O κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά βρέθηκα και αυτή την ημέρα σε εκδηλώσεις κοπής βασιλόπιτας που διοργάνωσαν σύλλογοι με σπουδαία δράση στον Δήμο μας. Ο Α.Ο. Πεύκης είναι ένας σύλλογος με μακρά ιστορία και πολλές επιτυχίες. Εύχομαι κάθε καλό, με υγεία, πρόοδο και πολλές επιτυχίες διακρίσεις και πολλά μετάλλια σε όλους τους αθλητές του συλλόγου. Ως Δήμος στηρίζουμε την προσπάθεια με κάθε τρόπο, ενώ την περασμένη χρονιά είχαμε τη δυνατότητα να δώσουμε και μια επιχορήγηση ύψους 3.500 ευρώ.

Οι “Πευκιώτικες Ρίζες” και ο “Τάλως” είναι σύλλογοι με σημαντική προσφορά στον πολιτισμό και στην τοπική κοινωνία. Τα Διοικητικά τους Συμβούλια αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη δράση τους και εύχομαι να συνεχίσουν να είναι εξίσου δυναμικοί και αυτή τη χρονιά. Ως Δήμος θα είμαστε δίπλα στους συλλόγους με κάθε δυνατό τρόπο».

Ο κ. Μαυρίδης παρέστη την ίδια ημέρα στον εορτασμό του Αγίου Χαραλάμπους στη Λυκόβρυση, όπου χοροστάτησε ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, κ. Κύριλλος. Επίσης, ο δήμαρχος βρέθηκε στην κοπή πίτας της Β4 Νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Οργάνωσης στο Ηράκλειο Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet