Σε εκδηλώσεις κοπής πίτας Συλλόγων του Δήμου ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Σε εκδηλώσεις κοπής πίτας Συλλόγων του Δήμου ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας συλλόγων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης παρέστη το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Ιανουαρίου 2017 ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης». Ο κ. Τ. Μαυρίδης στον χαιρετισμό του ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» και «Καλή Χρονιά» στην πρόεδρο του Συλλόγου, Βίκυ Μάλαμα, στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, υπογραμμίζοντας το σημαντικό έργο που έχει επιτευχθεί ως αποτέλεσμα της αγαστής και στενής συνεργασίας του Δήμου με τον Σύλλογο Γυναικών, όπως σημείωσε.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «ο Σύλλογος Γυναικών του Δήμου μας είναι ένας πολύ επιτυχημένος και δραστήριος Σύλλογος και του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Όχι μόνο για τις πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις του, αλλά και για τον ενεργό ρόλο που διαδραματίζει στη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αλλά και των γυναικών δημοτών μας. Αθόρυβα, πάντα με σεβασμό στον συνάνθρωπό μας, ο Σύλλογος Γυναικών επιτελεί μεγάλο ουσιαστικό έργο. Σας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο».

Ο κ. Τ. Μαυρίδης παρευρέθηκε ακόμη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ηπειρωτών Βορείων Προαστίων, η οποία πραγματοποιήθηκε, επίσης, στην αίθουσα του Δήμου «Μανόλης Αναγνωστάκης».

Ο δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με όλους τους παριστάμενους για το νέο έτος, ενώ μίλησε με επαινετικά λόγια για το έργο που συντελείται στον Σύλλογο και ευχήθηκε σε όλους, «το νέο έτος να είναι περισσότερο δημιουργικό και να χαρίσει στον κόσμο ειρήνη, αγάπη και αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπό μας». Στον χαιρετισμό που απηύθυνε μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τους Έλληνες Ηπειρώτες και τα επιτεύγματά τους σε πολλούς τομείς. Παράλληλα, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ολιγόλεπτο βίντεο που προβλήθηκε με θέμα τα ηπειρώτικα γεφύρια και το αναδρομικό αφιέρωμα που έγινε από την αρχαία Ελλάδα μέχρι και σήμερα για τους Έλληνες Ηπειρώτες.

Η πρόεδρος του συλλόγου Ηπειρωτών Βορείων Προαστίων, Δώρα Παππά, ευχαρίστησε τον κ. Τ. Μαυρίδη για την εξαιρετική συνεργασία τους και τη συνεχή στήριξη του, όπως ανέφερε.

Τέλος, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης παρευρέθηκε στην ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου «Πευκιώτικες Ρίζες», η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνδυασμό και με εορταστική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Τ. Μαυρίδης μαζί με τις ευχές του για το νέο έτος, τόνισε ότι, «λόγω και των οικονομικών συνθηκών που όλοι αντιμετωπίζουμε, είναι αναγκαία περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η διαρκής και αμέριστη στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όλους τους φορείς και συλλόγους». «Με τον Σύλλογο “Πευκιώτικες Ρίζες” και την πρόεδρο του, Ζωή Πιπερίγκου, έχουμε μια αγαστή συνεργασία, εδώ και πολλά χρόνια, ενώ η πολιτιστική και περιβαλλοντική δραστηριότητα του Συλλόγου είναι διαρκής και πλούσια, όπως φαίνεται και στο πολύ ενδιαφέρον λεύκωμα του Συλλόγου», τόνισε. Ακόμη, ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι η πρόταση της προέδρου να ανεγερθούν τιμητικές πλάκες, εντός του Δήμου, για τους Μικρασιάτες, πρώτους κατοίκους της Κοινότητας Μαγκουφάνας, πρώην Δήμου Πεύκης, θα συζητηθεί άμεσα σε προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο.

«Εύχομαι το νέο έτος να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο τις πολύ όμορφες δράσεις σας», δήλωσε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, στον οποίο έτυχε το φλουρί της πίτας του Συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet